Θοδωρής Μαραντίνης: Η εργένικη ζωή του πάει! «Έπεσαν» ξερές όλες οι γυναίκες σε βραδινή του έξοδο!

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Θοδωρής Μαραντίνης: Η εργένικη ζωή του πάει! «Έπεσαν» ξερές όλες οι γυναίκες σε βραδινή του έξοδο!

Στα καλύτερά του είναι ο Θοδωρής Μαραντίνης και η εργένικη ζωή του πάει πολύ, όπως θα δείτε και εσείς! «Έπεσαν» ξερές όλες οι γυναίκες σε βραδινή του έξοδο και έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες! Τα φλας πήραν φωτιά... Καρέ - καρέ η εμφάνισή του!

Ο τραγουδιστής, είναι στην καλύτερή του φάση και μετά τον χωρισμό από την Σίσσυ Χρηστίδου, χαμογελάει ξανά! Ο Θοδωρής Μαραντίνης, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ στο Acro με πολύ καλή διάθεση αλλά χωρίς παρέα.

Μόλις μπήκε στο νυχτερινό κέντρο, όλες οι γυναίκες έπεσαν κανονικά ξερές αφού το ρολ στιλ του ήταν άψογο. Φόρεσε μαύρο παντελόνι με σκισίματα , καρό πουκάμισο και χάρισε στον φωτογραφικό βαθμό το πιο ζεστό του χαμόγελο! Ε, μετά από αυτό πως να μην κάνει χαμό; Δείτε και τις σχετικές φωτογραφίες:

Θοδωρής Μαραντίνης βραδινή έξοδος
Θοδωρής Μαραντίνης στο Acro
Θοδωρής Μαραντίνης νέα γυναίκα

Τον έχετε δει μαζί με τον γιο του; Είναι ίδιοι!

Θοδωρής Μαραντίνης: H εργένικη ζωή ξεκίνησε! Δεν φαντάζεστε τι προσπάθησε να κάνει!

Μετά τον χωρισμό του με την Σίσσυ Χρηστίδου, η εργένικη ζωή για τον Θοδωρή Μαραντίνη ξεκίνησε και δεν φαντάζεστε τι προσπάθησε να κάνει.

Ο τραγουδιστής που περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τους γιου του, τώρα έχει γίνει και νοικοκύρης.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ρώτησε τους διαδικτυακούς του φίλους πως... καθαρίζεται μια αγκινάρα.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσης με την Σίσσυ Χρηστίδου και έκαναν μαζί διακοπές το Πάσχα, πλέον κάνει όλες τις δουλειές μόνος του.

undefined

Θοδωρής Μαραντίνης: Μας δείχνει για πρώτη φορά το σαλόνι του νέου του σπιτιού! (Βίντεο)

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μας δείχνει για πρώτη φορά το σαλόνι του νέου του σπιτιού!

Ο γνωστός τραγουδιστής μετά από τον αναπάντεχο χωρισμό του με την παρουσιάστρια και πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου έπρεπε φυσικά να αλλάξει σπίτι.

Ο ίδιος είναι πολύ ενεργός στα social media του και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά του με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Έτσι κι αυτήν την φορά ο ίδιος δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο μέσα από τα Instastory του και μας δείχνει το σαλόνι από το νέο του σπίτι!

Και όπως θα δείτε δεν μένει μόνος του...

Δείτε το σχετικό βίντεο: