Κατερίνα Καινούργιου: H μαγευτική φωτογραφία που ανέβασε από τις διακοπές της και το μήνυμα στο Instagram για τoν... παράδεισο!

Τι έγραψε;

Κατερίνα Καινούργιου: H μαγευτική φωτογραφία που ανέβασε από τις διακοπές της και το μήνυμα στο Instagram για τoν... παράδεισο!

Η Κατερίνα Καινούργιου αναπολεί τις στιγμές από τις υπέροχες διακοπές της στις Μαλδίβες. Η παρουσιάστρια ανέβασε μια μαγευτική φωτογραφία γράφοντας στα hashtag πως βρίσκεται κυριολεκτικά στον Παράδεισο και λογικό με αυτή την θέα.

Η παρουσιάστρια του Open τα Χριστούγεννα είχε πάει διακοπές με τον σύντροφο της στο εξωτικό νησί και μπορεί πλέον να βρίσκεται εδώ αναπολεί όμως τις μαγικές διακοπές της.

Χθες το απόγευμα λοιπόν θυμήθηκε τις διακοπές της και αναρωτήθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram «Από τι είναι τα όνειρα φτιαγμένα…».

Τα likes και τα σχόλια όπως ήταν αναμενόμενο έπεσαν "βροχή".

Επίσης μια πρώην συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου θα φορέσει νυφικό γιατί παντρεύεται!

Κατερίνα Καινούργιου: Η φωτογραφία που "κατέβηκε" άμεσα από το instagram!

Η Κατερίνα Καινούργιου "κατέβασε" άμεσα μία φωτογραφία που ανέβασε στο instagram από την Βαρκελώνη!

Ποιο ήταν το περιεχόμενό της και γιατί απέσυρε την ανάρτηση;

Στη Βαρκελώνη βρίσκεται η Κατερίνας Καινούργιου, με την παρουσιάστρια του OPENtv να ενημερώνει τους followers στο instagram για το ταξίδι της!

Χθες, η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε μία φωτογραφία από την πρωτεύουσα της Καταλονίας, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα τη διέγραψε!

Τι συνέβη ή πιο λάθος έκανε δεν ξέρουμε, αλλά μετά από λίγο η συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβηκε και πάλι στο προφίλ της! Άστραψε και βρόντηξε η Κατερίνα Καινούργιου! «Γιατί με απειλείς ότι θα...»!

Κατερίνα Καινούργιου: Συγκινήθηκε on air η παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

Ένα απόσπασμα κατάφερε να συγκινήσει την Κατερίνα Καινούργιου on air. Τι συνέβη και ποια τα λόγια της παρουσιάστριας στο Ευτυχείτε;

Ο Βασίλης εμφανίστηκε στις οντισιόν του MasterChef και κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες με την θέληση του και το σοβαρό πρόβλημα υγείας του.

«Ονομάζομαι πρακτικά τυφλός, διότι έχω μόνο 5% όραση! Έχω ένα μότο, το οποίο είναι τέσσερα αρχικά γράμματα. Το Ε, το Θ, το Υ και το Π. Επιμονή, θέληση, υπομονή και πείσμα. Πιστεύω ότι έχω και τα τέσσερα.

Έπεσα στο σχολείο και χτύπησε πάνω στα πόδια της δασκάλας μου. Το τακούνι της μπότας της μου έσπασε τη μύτη και από το χτύπημα επηρεάστηκε το οπτικό νεύρο του αριστερού ματιού και σιγά σιγά χάθηκε η όραση μου, με αποτέλεσμα να βλέπω μόνο από το ένα μάτι. Το δεύτερο μάτι το έχασα το 2007, έτσι ξαφνικά! Ανακάλυψα ότι έπαθε ατροφία οπτικού νεύρου» ανέφερε στους κριτές.

Μάλιστα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε μια αποκάλυψη λέγοντας πως στο σχολείο είχε σχέση με μια κοπέλα που ήταν κωφάλαλη και πως η κοινωνία αντιμετωπίζει λάθος αυτούς τους ανθρώπους.

Το απόσπασμα αυτό συγκίνησε την παρουσιάστρια, που συμφώνησε με τον κριτή, ενώ έκανε λόγο για τρεις εξαιρετικούς ανθρώπους αλλά και μια πολύ καλή παραγωγή.