Χώρισαν μετά από 3 χρόνια και τους «τσάκωσαν» να διασκεδάζουν στο ίδιο party! Είναι και πάλι μαζί;

Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χώρισαν μετά από 3 χρόνια και τους «τσάκωσαν» να διασκεδάζουν στο ίδιο party! Είναι και πάλι μαζί;

Αυτό το ζευγάρι ήταν πιο όμορφο και αγαπημένο ζευγάρι της showbiz. Ωστόσο, χώρισαν μετά από 3 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού. Χθες, όμως τους «τσάκωσαν» να διασκεδάζουν στο ίδιο party μετά τα BAFTA awards.

Και οι δύο βρέθηκαν στο party του British Vogue x Tiffany & Co's όμως οι φωτογράφοι τους απαθανάτισαν να μπαίνουν ξεχωριστά. Μάλιστα, καθ' όλη την διάρκεια δεν τραβήχτηκε ούτε μια φωτογραφία να είναι μαζί ή τουλάχιστον... κοντά.

Ο λόγος για την Irina Shayk και τον Brandley Cooper.

Να πούμε πως το μοντέλο φόρεσε το καλύτερο φόρεμα για να βγεις στο ίδιο μέρος με τον πρώην σου, αφού είναι μια εμφάνιση που δύσκολα περνά απαρατήρητη. Φόρεσε ένα nude body και ένα see-through πλεκτό φόρεμα. Το look της συμπλήρωσε με nude πέδιλα και ένα καμηλό παλτό.

Irina Shayk

Από την άλλη ο ηθοποιός επέλεξε ένα κλασικό κοστούμι (Αν και ότι φοράει του πάει).

Bradley Cooper

Προσπαθούν να τα βρουν και πάλι;

Η Irina Shayk και ο Brandley Cooper χώρισαν τον Ιούνιο του 2019 με τις φήμες να θέλουν ως λόγο πως ο ηθοποιός βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Lady Gaga, την ώρα που εκείνη φωτογραφιζόταν με νέο αμόρε.

Ζευγάρι χώρισε

Οι πρώτες φήμες περί επανασύνδεσης ήρθαν όταν είπε στην Vogue: «Είναι δύσκολο να βρεθεί μια ισορροπία μεταξύ της ύπαρξης ελεύθερης μαμάς και της μιας εργαζόμενης γυναίκας. Πιστέψτε με, υπάρχουν μέρες που ξυπνάω και είμαι λέω, Ω Θεέ μου, δεν ξέρω τι να κάνω, καταρρέω. Νομίζω ότι σε όλες τις καλές σχέσεις, βγάζεις το καλύτερο και το χειρότερο σου. Είναι στη φύση ενός ανθρώπου. Δύο άνθρωποι δεν χρειάζεται να κάνουν ένα καλό ζευγάρι. Νομίζω ότι είμαστε πολύ τυχεροί που είχαμε αυτό που είχαμε ο ένας με τον άλλο».

Ωστόσο, οι φήμες αυτές έσβησαν όταν είπε: «Είμαι σκληρή προσωπικότητα και σίγουρα ξέρω τι θέλω και μερικοί άνθρωποι με φοβούνται για αυτό. Αν κάποιος θέλει να είναι έξω από τη ζωή μου, είναι έξω από τη ζωή μου και κόβω όσα μας ενώνουν».

Οπότε ο Bradley Cooper παραμένει στην ομάδα των εργένηδων.