My Style Rocks: Πανικός στο πλατό! Άγριος καυγάς ανάμεσα στην Ευρυδίκη και την Κρίστεν!

Ανέβηκαν πολύ οι τόνοι!

My Style Rocks: Πανικός στο πλατό! Άγριος καυγάς ανάμεσα στην Ευρυδίκη και την Κρίστεν!

Κανονικός πανικός συνέβη στο πλατό του My Style Rocks, στο σημερινό επεισόδιο, μιας και ένας άγριος καυγάς έγινε ανάμεσα στην Κρίστεν Λεωτσάκου και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, για ένα μήνυμα που έστειλε η πρώτη στην εκρηκτική παίκτρια.

Ακόμα δεν πρόλαβε να ξεκινήσει το επεισόδιο και έγινε ο κακός χαμός! Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεκίνησε την κριτική της κατηγορώντας την Κρίστεν για ένα μήνυμα που της έστειλε.

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη εξήγησε πως η Κρίστεν της έστειλε μήνυμα μέσω του οποίου την κατηγόρησε ότι φοράει μία συγκεκριμένη μάρκα ρούχων. Με αφορμή το μήνυμα αυτό η Ευρυδίκη σχολίασε το γεγονός πως η Κρίστεν δεν φοράει πάντα second hand, κάτι που ξέρει και εκείνη αλλά και οι συμπαίκτριές της.

Με τη σειρά της η Κρίστεν προσπάθησε να δικαιολογήσει τον εαυτό της, ωστόσο η Ευρυδίκη συνέχιζε να φωνάζει και να την κατηγορεί.

Στο μεταξύ μάθατε τι σχολίασε η μητέρα της Κιάρας Μαρκέζη για τη σχέση της κόρης της με τον παππού της;

My Style Rocks Gala: Πανικός στο πλατό με την Κιάρα Μαρκέζη! Μεγάλη ένταση με τους κριτές και τις συμπαίκτριες της!

Κανονικός πανικός έγινε στο πλατό του My Style Rocks με την εμφάνιση που έκανε η Κιάρα Μαρκέζη! Μεγάλη ένταση υπήρξε τόσο με τους κριτές όσο και με τις συμπαίκτριές της!

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το αν η Κιάρα Μαρκέζη έχει στιλίστα, με την ίδια να τσακώνεται αρκετές φορές με τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Σήμερα λοιπόν το look της έφερε και πάλι αντιδράσεις, με τη Ζάνα να είναι αυτή που απάντησε και είπε ότι όλα όσα έγιναν το απόγευμα ανάμεσα στην Κιάρα και τον Στέλιο Κουδουνάρη την επηρέασαν και ελπίζει να μην είναι αλήθεια. Ωστόσο όπως υποστήριξε αν όντως η Κιάρα έφτιαχνε τα looks και τα κόνσεπτ της θα είχε απαντήσεις!

Στην ίδια γραμμή ήταν και το σχόλιο της Κορίνας Αδραμιτίδου.

Έλενα Χριστοπούλου Κιάρα Μαρκέζη

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία ρώτησε τη Ζάνα το λόγο για τον οποίο έβαλε ψηλό βαθμό στην Κιάρα ενώ αμέσως μετά, ο Στέλιος Κουδουνάρης συνέχισε την κόντρα του με την Κιάρα, ζητώντας της να αλλάξει την πορεία της.

Η Κιάρα με τη σειρά της θύμωσε πολύ και είπε ότι ο μόνος τρόπος να μην την κατηγορούν ότι έχει στιλίστα, είναι να εμφανιστεί με ένα απλό τοπάκι και τζιν.

Στέλιος Κουδουνάρης my style rocks