MasterChef: "Χαμός" στο πλατό! Σηκώθηκε η παίκτρια και τους πήρε όλους αγκαλιά! Έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό!

Αδιανόητο!

MasterChef:

"Χαμός" επικράτησε στο πλατό του MasterChef, καθώς παίκτρια σηκώθηκε και τους πήρε όλους αγκαλιά! Έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό, μιας και τέτοιο περιστατικό δεν έχει ξανασυμβεί! Η ίδια όπως τόνισε τους λατρεύει και την έχουν βοηθήσει!

Ο λόγος για την Χριστιάννα, που σπουδάζει νομική και λατρεύει να μαγειρεύει όπως είπε!

Η παίκτρια τόνισε πως οι κριτές ήταν μεγάλη πηγή έμπνευσης, ενώ όπως δήλωσαν και οι κριτές είναι αρκετά καλή στην ομιλία της, καθώς δεν έβαζε γλώσσα μέσα της.

Όσο για την μαγειρική της, οι κριτές της έδωσαν δύο ναι και την περιμένουν στα επόμενα επεισόδια να τους αγκαλιάσει ξανά, αλλά και να τους εκπλήξει.

Θυμάστε και την ερώτηση στον Πάνο Ιωαννίδη που τον έκανε να χάσει τα λόγια του;

MasterChef: Παίκτρια «τρέλανε» τον Ιωαννίδη - «Θα σου διδάξω συμπεριφορά»!

Παίκτρια «τρέλανε» τον Πάνο Ιωαννίδη στο MasterChef και τον νευρίασε. «Θα σου διδάξω συμπεριφορά στην κουζίνα», της είπε μεταξύ άλλων.

Η κυρία Γιώτα από τη Θεσσαλονίκη δεν παραδεχόταν ότι ο κολοκυθοκεφτές της είχε κρατήσει αρκετό λάδι όσο και αν την ρωτούσαν οι κριτές.

Όταν μάλιστα ήρθε η ώρα να της κάνει κριτική ο Πάνος Ιωαννίδης και να της πει το «ναι», της διευκρίνισε πως εκτός από μαγειρική διδάσκει και συμπεριφορά στην κουζίνα, αφού τον έκανε έξαλλο.

Πριν από αυτό οι τρεις κριτές έμειναν «κάγκελο». Παίκτρια έδωσε στους κριτές να φάνε... κόλλυβα!

Πάνος Ιωαννίδης: Ο κριτής του Master Chef έχει κουζίνα από άλλο πλανήτη! Θα την ζηλέψεις!

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο κριτής του Master Chef έχει κουζίνα από άλλο πλανήτη! Θα την ζηλέψεις σίγουρα μόλις την δεις και έχουμε την φωτογραφία....

Ο γοητευτικός Πάνος, δεν θα μπορούσε παρά να έχει μια... εξίσου γοητευτική κουζίνα. Μπορεί να μην φαίνεται ολόκληρη στην φωτογραφία, αλλά μέρος της, ωστόσο αν είσαι γνώστης, ξέρεις!

Ο ίδιος, ήθελε να μας δείξει το κουταβάκι του αλλά εμείς προσέξαμε τα υπέροχα πλακάκια και τον μεγάλο πάγκο. Σε κάθε περίπτωση, είναι όλη σε μπεζ τόνους και αποπνέει στιλ και διακριτικότητα. Όπως και ο ιδιοκτήτης της, σα να λέμε! Δείτε την σχετική φωτογραφία στο Instagram:

Θυμάστε και την ερώτηση που τον έκανε να χάσει τα λόγια του;