Τατιάνα Στεφανίδου: Έχει δωμάτιο στο σπίτι της που είναι όλο λευκό και χρυσό! Ο καθρέφτης τραβάει τα βλέμματα...

Είναι φουλ ιδιαίτερος και εκκεντρικός!

Τατιάνα Στεφανίδου: Έχει δωμάτιο στο σπίτι της που είναι όλο λευκό και χρυσό! Ο καθρέφτης τραβάει τα βλέμματα...

Η Τατιάνα Στεφανίδου φημίζεται για το στιλ της και το σπίτι της δεν θα μπορούσε παρά να είναι σικάτο! Μάλιστα είδαμε πως έχει δωμάτιο που είναι όλο λευκό και χρυσό! Ο καθρέφτης που φαίνεται σε φωτογραφία τραβάει τα βλέμματα και παρόμοιο του δεν έχουμε ξαναδεί!

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ έχει αδυναμία στα ανοιχτά χρώματα και φαίνεται πως και το σπίτι της, κινείται στις αποχρώσεις του λευκού και του μπεζ. Άλλωστε το έχει επιμεληθεί η ίδια προσωπικά και φαίνεται πως το γούστο της... καθρεφτίζεται παντού!

Πρόσφατα, η Τατιάνα Στεφανίδου ανέβασε φωτογραφία από το σπίτι της και μάλιστα όχι από ένα, αλλά από δύο δωμάτια! Και το γραφείο της, αλλά και η κρεβατοκάμαρα είναι λευκές με χρυσό και εντύπωση μας έκανε ο πολύ ιδιαίτερος καθρέφτης που φαίνεται στον χώρο του γραφείου. Είναι χρυσός με «νερά» σαν από μάρμαρο και παρόμοιό του, δεν έχουμε συναντήσει. Δες τις σχετικές φωτογραφίες και πάρε ιδέες και για το δικό του σπίτι:

Δες και μερικές ακόμα φωτογραφίες από το σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου εδώ

Βάλε λευκό και γκρι στο σπίτι σου, όπως η Τατιάνα

Το γκρι και το λευκό είναι ένας αρμονικός συνδυασμός που προσδίδει εξαιρετική κομψότητα στο χώρο. Οι ειδικοί προτιμούν να συνδυάζουν το γκρι με το λευκό και ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα η τελική εμφάνιση μπορεί να βελτιωθεί με έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, το πορτοκαλί, το καφέ, το πράσινο, το μωβ, κ.ά. Το πορτοκαλί και το κόκκινο δημιουργούν ένα πολύ ιδιαίτερο οπτικό αποτέλεσμα αν συνδυαστούν με το γκρι. Το έντονο κίτρινο θα δώσει φωτεινότητα ενώ το πράσινο φρεσκάδα και φυσικότητα. Το μωβ είναι ένας πολύ ωραίος συνδυασμός με το γκρι και το λευκό. Υπάρχει λόγος που αυτός ο κομψός συνδυασμός χρωμάτων είναι τόσο δημοφιλής ο οποίος δεν είναι η τάση της μόδας. Το γκρι είναι κατευναστικό, χαλαρώνει και παίρνει το στρες. Και το λευκό και το γκρι είναι ουδέτερα χρώματα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε χώρους μεγάλων διαστάσεων όσο και σε μικρές κουζίνες.