Πάολα: Ανατριχιάζει η φωνή της στο βίντεο! Αποκάλυψε πότε τελειώνει η συνεργασία με τον Νίκο Κουρκούλη!

Πότε ολοκληρώνεται το σχήμα τους στην Θεσσαλονίκη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάολα: Ανατριχιάζει η φωνή της στο βίντεο! Αποκάλυψε πότε τελειώνει η συνεργασία με τον Νίκο Κουρκούλη!

Τελειώνει η συνεργασία της Πάολα με τον Νίκο Κουρκούλη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου εμφανιζόντουσαν εδώ και αρκετούς μήνες, χαρίζοντας στους θαμώνες μοναδικές στιγμές. Το αποκάλυψε με ένα βίντεο όπου η φωνή της ανατριχιάζει.

Η τραγουδίστρια για πρώτη φορά, είχε πάρει την απόφαση να φύγει από τα... συνηθισμένα της Αθήνας και να ανέβει στην συμπρωτεύουσα. Ένα γεγονός που έφερε μεγάλη επιτυχία, καθώς κάθε βράδυ το μαγαζί γέμιζε από κόσμο, όπως βλέπαμε σε βίντεο που δημοσιευόντουσαν στα social media.

Μέτα από τους επιτυχημένους αυτούς μήνες, η Πάολα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα βίντεο όπου η φωνή της ανατριχιάζει, αποκάλυψε πως σε περίπου 4 ημέρες η συνεργασία τους ολοκληρώνεται.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν Πάολα - Κουρκούλης

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως είχε και μια άτυχη ημέρα, όταν δέχτηκαν τηλεφώνημα για βόμβα με αποτέλεσμα η αστυνομία να οδηγήσει τον κόσμο έξω από το νυχτερινό κέντρο τόσο τους θαμώνες, όσο και ολόκληρο το σχήμα. Βέβαια, όπως αποδείχθηκε ήταν τηλεφώνημα φάρσα.

Επίσης, να πούμε πως δεν ήταν μόνο το τηλεφώνημα για βόμβα που σημειώθηκε κατά την διάρκεια της συνεργασίας. Ο Νίκος Κουρκούλης, έχασε ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο. Η μητέρα τους έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές ημέρες. Ωστόσο, αυτό δεν τον κράτησε μακριά από την πίστα, καθώς όπως έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια είναι επαγγελματίας.

Βέβαια, η Πάολα του συμπαραστάθηκε πολύ, μιας και εκείνη έχει βιώσει δυο πολύ δύσκολες απώλειες. Μια ήταν του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε φριχτό τροχαίο και η άλλη ήταν του πατέρα της, τον οποίο λάτρευε, όταν έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.