Καφέ της Χαράς: Το πρόσωπο που έρχεται και ταράζει τον Περίανδρο έκανε... διαρροή «φωτιά»!

Τι θα δούμε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καφέ της Χαράς: Το πρόσωπο που έρχεται και ταράζει τον Περίανδρο έκανε... διαρροή «φωτιά»!

Ένα νέο πρόσωπο έρχεται στα καινούργια επεισόδια του Καφέ της Χαράς και όπως έγινε γνωστό θα ταράζει καθημερινά την ζωή του Περίανδρου Πώποτα. Μάλιστα, η ηθοποιός έκανε και μια... διαρροή «φωτιά» για το ρόλο της αλλά και την εμφάνιση της.

Η κωμική σειρά του ΑΝΤ1 ήρθε ξανά στις οθόνες μας και ήδη έχουν προβληθεί 5 επεισόδια στην τηλεόραση με μεγάλη επιτυχία, αφού σημειώνουν στην τηλεθέαση πάνω από 30%. Ειδικά το πρώτο επεισόδιο «χτύπησε» κόκκινο στα καμπανάκια της AGB.

Ένα από τα πρόσωπα που θα δούμε για πρώτη φορά στο Καφέ της Χαράς είναι η Ζέτα Δούκα, η οποία αρχικά έλεγαν πως θα πάρει ουσιαστικά το ρόλο της Ρένας Λουϊζίδου επειδή δεν θα μπορεί να συνεχίσει παραπάνω από τα ήδη 6 επεισόδια που έχει γυρίσει. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Vandas blog ο Χάρης Ρώμας σκέφτεται σοβαρά να την εντάξει σε περισσότερα επεισόδια αφού το κοινό λατρεύει το ρόλο της.

Η Ζέτα Δούκα μιλώντας στην κάμερα του Happy Day έδωσε μια διαρροή «φωτιά» για την σειρά λέγοντας «Οσονούπω εισβάλλω στο Καφέ της Χαράς και είμαι σε γυρίσματα. Θα κάνω μια γυναίκα που έχει βεβαρημένο παρελθόν και κρύβει ένα μυστήριο. Άλλαξα τα μαλλιά και για τον ρόλο και γιατί ήθελα μια αλλαγή για μένα».

Βέβαια, ο Περίανδρος Πώποτας δεν αναστατώνεται μόνο από εκείνη, αλλά και από το γιο του

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1; Δείτε πρώτοι εδώ πριν παιχτούν στην τηλεόραση. Όλο το ρεπορτάζ του Tivi Σίριαλ.

Ο χρόνος δείχνει να σταματά στο Κολοκοτρωνίτσι. Ο Δημήτριος φτάνει στο χωριό και προκαλεί χαμό στο πέρασμά του. Το κακό δεν είναι πως ο νέος αυτός παπάς θα γίνει φίλος της Βάλιας, αλλά το γεγονός πως ο Μάνος θα ζηλέψει φρικτά.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τη στιγμή που η Χαρά έχει αποκαλύψει σε όλο το χωριό με τιμή και καμάρι, την απάτη του Περίανδρου Πώποτα. Οχι μόνο δεν πέθαινε από το έμφραγμα που υπέστη, όχι μόνο δεν υπέστη ποτέ έμφραγμα, όχι μόνο έστησε αυτή τη πλεκτάνη για να κάνει τον γιο του να μη δώσει το οίκημα στη Βάλια προκειμένου να φτιάξει εκείνη το νέο «Καφέ της Χαράς», αλλά και συμμάχησε με τον καρδιακό του φίλο και γιατρό Ιωάννη Σαραντόπουλο. Ο επιστήμονας είπε ψέματα για χάρη του πρώην δημάρχου, όμως ουδέν κρυπτόν υπό τη... Χαρά. Στον απόηχο όλων αυτών, η άφιξη ενός νέου, γοητευτικού άντρα αναστατώνει τον γυναικείο πληθυσμό του Κολοκοτρωνιτσίου. Μα ποιος είναι αλήθεια, αυτός ο άντρας που έφτασε από το πουθενά στο χωριό; Η αναστάτωση θα γίνει ακόμη πιο έντονη όταν τελικά αποδειχτεί πως ο άντρας αυτός δεν είναι άλλος από τον καινούριο παπά.

Ο (νέος) φύλακας άγγελος της Βάλιας

Ο Δημήτριος, που δεν συνειδητοποιεί τι γίνεται γύρω του στο πέρασμά του, γνωρίζει σιγά-σιγά το χωριό και τους κατοίκους του. Δεν έχουν όλοι θετική στάση απέναντί του αλλά εκείνος δείχνει να μη νοιάζεται και πολύ. Αλλωστε, ο λόγος που έχει φτάσει στο Κολοκοτρωνίτσι είναι για να κάνει τη δουλειά του. Η συνάντηση με τη Βάλια Χάσκα δεν θα αργήσει να έρθει. Ούτε φυσικά και μια αμοιβαία συμπάθεια που θα γίνει αντιληπτή από όλους. Γιατί, όμως, ο Μάνος αρχίζει ξαφνικά να τον ζηλεύει τόσο πολύ; Οι συναντήσεις Βάλιας και Δημήτριου θα γίνονται όλο και πιο συχνές με αποτέλεσμα ο γιος του πρώην δημάρχου να μην μπορεί να διαχειριστεί τον θυμό και τα νεύρα του. Και τι μπορεί να κάνει με την Αρετή που αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά; Βλέποντας όλα τα παραπάνω, ο Περίανδρος γίνεται φυσικά έξαλλος. Δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο που ο γιος του φέρεται έτσι. Με τη συμπεριφορά του γιου του φτάνει να τον αποκληρώσει, αλλά και να συμμαχήσει κρυφά με την Αρετή.