Σπίτι είναι: Απίστευτες εξελίξεις! (4/2) Η Ράνια έχει κανονίσει πάρτι – έκπληξη για τα γενέθλια του Σωτήρη

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Σπίτι είναι: Απίστευτες εξελίξεις! (4/2) Η Ράνια έχει κανονίσει πάρτι – έκπληξη για τα γενέθλια του Σωτήρη

Απίστευτες εξελίξεις στο Σπίτι είναι σήμερα 04/2 καθώς η Ράνια έχει κανονίσει πάρτι – έκπληξη για τα γενέθλια του Σωτήρη και όλοι έχουν προθυμοποιηθεί να βοηθήσουν. Πολλές θα είναι οι εξελίξεις που θα δούμε απόψε στη σειρά.

Τι θα δούμε απόψε στην σειρά του Alpha:

Η Ράνια έχει κανονίσει πάρτι – έκπληξη για τα γενέθλια του Σωτήρη και όλοι έχουν προθυμοποιηθεί να βοηθήσουν.

Γυρνώντας νωρίτερα από τη δουλειά, για να προλάβει να ετοιμάσει, βρίσκει ένα σπίτι άνω κάτω και τον Σωτήρη στον κόσμο του.

Από το άγχος της του μιλάει απότομα, καβγαδίζουν και ο Σωτήρης φεύγει έξαλλος για τον Βασίλη. Εκεί, για πρώτη φορά, αρχίζει να σκέφτεται πως θα ήταν η ζωή του, αν έμενε με την Ελένη ή την Αθηνά. Θα μπορέσουν ο Βασίλης με τον Ανέστη να τον συνεφέρουν, και να τον πάνε στο σπίτι της Ράνιας την ώρα που θα είναι όλοι μαζεμένοι για την έκπληξη ή θα ναυαγήσει τελικά η ιδέα του πάρτι μαζί με την σχέση τους;

Σπίτι είναι: Ραγδαίες εξελίξεις! (3/2) Ο Σωτήρης σώζει τη ζωή ενός πάμπλουτου Σαουδάραβα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Σπίτι είναι σήμερα 3/2 καθώς ο Σωτήρης σώζει τη ζωή ενός πάμπλουτου Σαουδάραβα και αυτός για να τον ευχαριστήσει του κάνει δώρο ένα πολυτελές ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τους δικούς του ανθρώπους.

Τι θα δούμε απόψε στην σειρά του Alpha:

Τίτλος επεισοδίου: «…εκεί που όλοι σε διεκδικούν»

Οι καλές πράξεις ανταμείβονται τελικά. Ο Σωτήρης σώζει τη ζωή ενός πάμπλουτου Σαουδάραβα και αυτός για να τον ευχαριστήσει του κάνει δώρο ένα πολυτελές ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με την οικογένειά του. Τα τρία παιδιά ενθουσιάζονται αλλά η Ράνια εκείνο το σαββατοκύριακο δουλεύει και ο Σωτήρης πρέπει να διαλέξει κάποιον άλλο από την οικογένεια να έρθει μαζί τους. Κι ενώ όλοι παρίσταναν τους υπεράνω, ξαφνικά ανάμεσα σε Αθηνά, Ελένη και Βασίλη ξεσπάει πόλεμος και αρχίζουν στενή πολιορκία στο Σωτήρη που δεν ξέρει ποιον να διαλέξει. Ποιος, όμως, αξίζει περισσότερο ένα διήμερο πολυτέλειας;