Ράνια Θρασκιά: Την «τσάκωσαν» χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της! Ποιος ήταν στο πλευρό της;

Που βρέθηκε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ράνια Θρασκιά: Την «τσάκωσαν» χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της! Ποιος ήταν στο πλευρό της;

Σε μια σπάνια εμφάνιση «τσάκωσαν» οι φωτογράφοι την Ράνια Θρασκιά σε γνωστό εμπορικό κέντρο, χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της. Στο πλευρό της ήταν στενή της φίλη με την οποία μετά τα ψώνια που έκαναν, έκατσα να πιουν τον καφέ τους και να συζητήσουν.

Η πρώην παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια απέχει από το χώρο της τηλεόρασης καθώς έχει επιλέξει να αφιερωθεί στην οικογένεια της. Ωστόσο, μερικές φορές την βλέπουμε στο Πρωινό όπου μιλάει με την Φαίη Σκορδά για θέματα ζωής και ψυχολογίας.

Μετά την αποχώρηση της από την τηλεόραση η Ράνια Θρασκιά έχει δημιουργήσει με πολύ αγάπη το «Κέντρο Προσωπικής και Οικογενειακής Εξέλιξης». Είναι ένα μέρος προσπάθειας των ανθρώπων, στην πορεία της Προσωπικής τους Εξέλιξης προς τις επιθυμίες και τα όνειρά τους.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, από το γάμο της με τον οδοντίατρο Ανδρέα Φωτόπουλο με τον οποίο πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, απέκτησαν δυο παιδιά. Το 2009 το πρώτο και το 2011 το δεύτερο.

Που την «τσάκωσε» ο φακός;

Μάλιστα, σπάνιες είναι οι φορές που την βλέπουμε σε δημόσιες εκδηλώσεις. Η πρώην παρουσιάστρια θέλει να κρατάει ένα χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην απασχολεί τα media με την προσωπική της ζωή.

Σε μια από αυτές τις σπάνιες φορές, ο φωτογραφικός φακός την «τσάκωσε» σε μεγάλο εμπορικό κέντρο μαζί με καλή της φίλη. Στην αρχή πραγματοποίησαν τα ψώνια τους στα καταστήματα και στην συνέχεια απόλαυσαν τον καφέ τους σε γνωστό μαγαζί του εμπορικού.

Παρουσιάστρια ΑΝΤ1

Η Ράνια Θρασκιά ήταν χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της και έδειξε εντυπωσιακή ακόμη και στα 43 της χρόνια.

Δημόσια εμφάνιση