H απίστευτη δήλωση της Σάσας Σταμάτη για την Μενεγάκη: "Προφανώς η κοπέλα..."

Τι είπε για τις απολαβές της παρουσιάστριας;

H απίστευτη δήλωση της Σάσας Σταμάτη για την Μενεγάκη:

Απίστευτη είναι η δήλωση που έκανε η Σάσα Σταμάτη για την Ελένη Μενεγάκη υποστηρίζοντας της απολαβές που παίρνει η παρουσιάστρια κάθε χρόνο καθώς όπως εξήγησε και η ίδια για να της παίρνει τότε κάτι φέρνει σίγουρα.

H δημοσιογράφος μίλησε στις κάμερες σε βραδινή της έξοδο και αναφέρθηκε στις απολαβές της Ελένης Μενεγάκη αλλά και στο συμβόλαιο της Αντελίνας Βαρθακούρη με τον Alpha.

“Προφανώς για να έχει την εικόνα του Αγίου Εφραίμ έχει ζήσει κάποια πράγματα. Σε καμία περίπτωση δεν το έκανε για άλλους λόγους”.

Σχολίασε και τον σύζυγο της Αντελίνας, Χάρη Βαρθακούρη. “Ο Χάρης τόσα χρόνια ζει στη σκιά του πατέρα του και δεν είναι ωραίο για ένα παιδί που έχει πολύ καλή φωνή, έχω πάει και σε live του με τον Γιώργο Λιανό οπότε τώρα του δίνεται μια ευκαιρία να αποδείξει αν μπορεί ή όχι”.

Ποια είναι, όμως, η γνώμη της για την Ελένη Μενεγάκη: "Δεν καταλαβαίνω γιατί μας σοκάρει κάτι το οποίο το γνωρίζουμε πάρα πολλά χρόνια. Προφανώς η κοπέλα για να τα παίρνει, κάτι φέρνει! Δεν πιστεύω ότι τα παίρνει με το ζόρι! Ούτε εκβιάζει κανέναν”.

Σάσα Σταμάτη: Περπάτησε στη Γλυφάδα με λευκή γούνα και προκάλεσε πανικό! Ήταν σαν μοντέλο!

Η Σάσα Σταμάτη έκανε για μία ακόμη φορά εντύπωση με την εκπληκτική της εμφάνιση! Φόρεσε λευκή γούνα και περπάτησε στη Γλυφάδα! Για ακόμη μία φορά, η γνωστή παρουσιάστρια ήταν σαν μοντέλο και προκάλεσε πανικό με την εμφάνισή της!

Η Σάσα Σταμάτη μας έχει συνηθίσει σε μοναδικές εμφανίσεις και έτσι στη σημερινή της βόλτα στη Γλυφάδα δεν μας απογοήτευσε καθόλου!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια φόρεσε λευκή γούνα και δερμάτινο κολάν, ενώ την παράσταση "έκλεψε" η πολύχρωμη τσάντα της!

Ο φωτογραφικό φακός του YouWeekly.gr τη συνέλαβε και σας την παρουσιάζει!

σάσα σταμάτη εμφάνισηΣταμάτη look