Βικτώρια Καρύδα: Φόρεσε ολόσωμο μαύρο μαγιό και πήγε παραλία! Βίντεο ντοκουμέντο!

Αδιανόητο...

Βικτώρια Καρύδα: Φόρεσε ολόσωμο μαύρο μαγιό και πήγε παραλία! Βίντεο ντοκουμέντο!

Η Βικτώρια Καρύδα μπορεί να μην είναι πολύ ενεργή στο Instagram, ωστόσο όταν δημοσιεύσει στιγμές της μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Αυτή την φορά, δημοσίευσε βίντεο όπου είχε φορέσει το μαύρο ολόσωμο μαγιό της και πήγε για μπάνιο στην παραλία.

Το μοντέλο μετά την αποχώρηση της από το My style rocks, λόγο της δολοφονίας του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, κρατάει χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική της ζωή.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σπάνια μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα της, ωστόσο όταν το κάνει μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό, τόσο με την ομορφιά της, όσο και αυτή την φορά με το βίντεο από τη θάλασσα.

Η Βικτώρια Καρύδα έβαλε το μαγιό της Φλεβάρη μήνα και βούτηξε στα κρύα νερά και απέδειξε για ακόμη μια φορά πως είναι... πολύ δυνατή.

Το μοντέλο ένα χρόνο μετά την δολοφονία του άντρα της έχει βρει και πάλι τα πατήματα της, αφού πρέπει να είναι δυνατή για τα δυο παιδιά που έχουν αποκτήσει.

Το συγκεκριμένο ολόσωμο μαγιό της η Βικτώρια Καρύδα το έχει φορέσει ξανά

Η Βικτώρια Καρύδα βρέθηκε σε... ασπρόμαυρη διάθεση, φορώντας το "καυτό" ολόσωμο μαγιό της στην παραλία! Η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram και γέμισε από χιλιάδες likes!

Το μοντέλο λόγω και της επαγγελματικής της δραστηριότητας, είναι πολύ ενεργή στα social media και συνεχώς μας δείχνει τις δουλειές της.

Μεταξύ των φωτογραφιών βρίσκονται και προσωπικές στιγμές, όπως οι καλοκαιρινές της διακοπές. Σε μία από τις πόζες της εμφανίστηκε σε ασπρόμαυρο φόντο, με το "καυτό" ολόσωμο μαγιό της να κλέβει την παράσταση!

Δείτε την!