Απίστευτο! Ηθοποιός έδειρε τον σύντροφο της την ώρα που κοιμόταν και συνελήφθη!

Τρομερές λεπτομέρειες!

Απίστευτο! Ηθοποιός έδειρε τον σύντροφο της την ώρα που κοιμόταν και συνελήφθη!

Απίστευτο και όμως αληθινό είναι το γεγονός πως ηθοποιός έδειρε τον σύντροφο της την ώρα που εκείνος κοιμόταν με αποτέλεσμα να συλληφθεί αν και η ίδια υποστηρίζει πως εκείνος της επιτέθηκε πρώτα με αποτέλεσμα να του επιτεθεί πίσω.

Η ενδοοικογενειακή βία , όπως και κάθε μορφή βίας είναι πάντα καταδικαστέα. Σε αυτή τη μορφή βίας τις περισσότερες φορές το θύμα είναι η γυναίκα, στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως οι ρόλοι άλλαξαν.

Ο λόγος για την πρώην πορνοστάρ, Τζέσι Τζέιν που συνελήφθη επειδή μετά από μία βραδιά με υπερβολική χρήση αλκοόλ, επιτέθηκε στον σύντροφο της και του έριξε γροθιά ενώ του δάγκωσε το χέρι.

Τζέσι Τζέιν  πορνοστάρ

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του TMZ, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της 39χρονης στην πόλη Μουρ, μετά από μια καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία και την συνέλαβαν.

Όπως αναφέρει εκείνος ήταν ήταν και οι δύο υπό την επήρεια αλκοόλ και ενώ κοιμόταν, ξύπνησε και την ίδια να του πετάει τα φάρμακα του.

Από την πλευρά της εκείνη Τζέιν υποστήριξε πως ο εκείνος της επιτέθηκε και την έπιασε από το λαιμό και την πέταξε στον τοίχο. Σοκ προκάλεσε ωστόσο και η είδηση πως ηθοποιός στραγγάλισε τη συντροφό του, και την έθαψε στον κήπο τους!

Οι Αρχές όμως δεν βρήκαν κάποιο τραύμα στο σώμα της και οδηγήθηκε στην κομητειακή φυλακή του Κλίβελαντ, όπου λίγες ώρες μετά αφέθηκε ελεύθερη.

Σκάνδαλο! Ηθοποιός συνελήφθη επειδή σκότωσε την μητέρα της!

Σκάνδαλο έχει δημιουργηθεί στο Hollywood, με την είδηση πως ηθοποιός συνελήφθη επειδή σκότωσε την μητέρα της! Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν;

Την ίδια την είχαμε δει στην ταινία «Captain America: The First Avenger», και σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθη την Τρίτη, έντεκα μέρες μετά τη δολοφονία της μητέρας της!

Ο λόγος για την Mollie Fitzgerald, η οποία σύμφωνα με την αστυνομία του Κάνσας, στις 20 Δεκεμβρίου, δέχτηκε κλήση για ένοπλη ληστεία στο σπίτι της 68χρονης μητέρας.

Ηθοποιός σκότωσε

Όταν έφτασαν εκεί την βρήκαν νεκρή, καθώς είχε δεχτεί επίθεση με μαχαίρι, ωστόσο τώρα αποκαλύφθηκε πως εκείνη ήταν η πραγματική ένοχος.