MasterChef: Αυτός ο παίκτης ενθουσίασε τους κριτές! «Το καλύτερο πιάτο που έχουμε δοκιμάσει»

Δεν πρόλαβαν να δοκιμάσουν καν!

MasterChef: Αυτός ο παίκτης ενθουσίασε τους κριτές! «Το καλύτερο πιάτο που έχουμε δοκιμάσει»

Αυτός ο παίκτης που είδαμε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ενθουσίασε τους κριτές με το πιάτο που παρουσίασε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δε δίστασε να του πει ότι ήταν με διαφορά το καλύτερο πιάτο που έχουν δοκιμάσει μέχρι στιγμής!

Παρά το άγχος του, αυτός ο διαγωνιζόμενος κατάφερε να βγάλει πιάτο, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να είναι ο πρώτος που δοκίμασε.

Το άγχος του ήταν τόσο μεγάλο που προκειμένου να τον ηρεμήσει ο σεφ, του είπε το «ναι» πριν καν προλάβουν να δοκιμάσουν οι άλλοι δύο.

Στο μεταξύ είδατε την παίκτρια που πήγε στο χθεσινό επεισόδιο και ενθουσίασε τους κριτές με την ιστορία της;

MasterChef: Αυτή η παίκτρια ήρθε για να διεκδικήσει τον Πάνο Ιωαννίδη! Μπήκε και έκανε τους κριτές άνω κάτω!

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε την πιο χαρούμενη παίκτρια που ήρθε για να διεκδικήσει δυναμικά τον Πάνο Ιωαννίδη, τον οποίο χαρακτήρισε «Το αμόρε της»! Μπήκε μέσα στην κουζίνα και με τις ατάκες της έκανε τους κριτές άνω κάτω!

Και τι δεν είπε η παίκτρια αυτή! Από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε πως το αγόρι της είναι ο Πάνος Ιωαννίδης! Μπήκε λοιπόν στην κουζίνα και ξεκίνησε να πετάει τις ατάκες της στους κριτές!

Αφού μίλησε για τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες της από τον περσινό κύκλο, εξήγησε πως αποφάσισε να πάει στο MasterChef γιατί πρόσφατα έδωσε μάχη με τον καρκίνο, κάτι που την έκανε να χάσει 65 κιλά.

Δυστυχώς ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την ποδιά και δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

Ρίξτε και μια ματιά στα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef!