MasterChef: Πήγε μετά από ένα χρόνο και πήρε ξανά ποδιά!

Ο παίκτης που είχαμε δει και πέρυσι!

MasterChef: Πήγε μετά από ένα χρόνο και πήρε ξανά ποδιά!

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε έναν παίκτη, ο οποίος πήγε στο διαγωνισμό μετά από έναν ολόκληρο χρόνο και τα κατάφερε να πάρει ξανά ποδιά!

Ο Ιρφάν είχε καταφέρει να φτάσει και πέρυσι στο bootcamp και ήταν ο παίκτης που στην οντισιόν έκανε ένα πολύ καυτερό φαγητό που "ζόρισε" τους κριτές.

Αφού πέρυσι δεν κατάφερε να μπει στην τελική 22άδα, ήρθε και φέτος στο διαγωνισμό για να διεκδικήσει μία θέση και το κατάφερε,

Όχι μόνο δεν έκαψε τους κριτές, αλλά και οι τρεις βρήκαν το πιάτο του εξαιρετικό και του έδωσαν μία θέση στην επόμενη φάση!

Είδατε στο μεταξύ τον παίκτη που ξέσπασε on camera για το πιάτο του;

MasterChef: Αυτή η παίκτρια ήρθε για να διεκδικήσει τον Πάνο Ιωαννίδη! Μπήκε και έκανε τους κριτές άνω κάτω!

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε την πιο χαρούμενη παίκτρια που ήρθε για να διεκδικήσει δυναμικά τον Πάνο Ιωαννίδη, τον οποίο χαρακτήρισε «Το αμόρε της»! Μπήκε μέσα στην κουζίνα και με τις ατάκες της έκανε τους κριτές άνω κάτω!

Και τι δεν είπε η παίκτρια αυτή! Από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε πως το αγόρι της είναι ο Πάνος Ιωαννίδης! Μπήκε λοιπόν στην κουζίνα και ξεκίνησε να πετάει τις ατάκες της στους κριτές!

Αφού μίλησε για τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες της από τον περσινό κύκλο, εξήγησε πως αποφάσισε να πάει στο MasterChef γιατί πρόσφατα έδωσε μάχη με τον καρκίνο, κάτι που την έκανε να χάσει 65 κιλά.

Δυστυχώς ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την ποδιά και δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

Ρίξτε και μια ματιά στα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef!