Baby Boom στη showbiz! Γνωστή ηθοποιός έγινε μαμά στα 44 της!

Γέννησε το τρίτο της παιδί!

Baby Boom στη showbiz! Γνωστή ηθοποιός έγινε μαμά στα 44 της!

Ακόμα ένα υπέροχο baby boom σημειώθηκε στη showbiz, μιας και μία αγαπημένη και πασίγνωστη ηθοποιός, έγινε μανούλα για τρίτη φορά στα 44 της!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει και η ίδια αλλά και η οικογένειά της, με τον ερχομό του γιου τους, ο οποίος γεννήθηκε χθες!

Ο λόγος για την Milla Jovovich, η οποία έγινε ξανά μανούλα και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι πανευτυχής!

Στο μεταξύ τα μάθατε για τον Έλληνα τραγουδιστή που πριν από λίγο καιρό έγινε κι αυτός πατέρας;

«Γεια σε όλους!!! Χωρίς να το γνωρίζω η @evergaboanderson ανακοίνωσε τα νέο για τον ερχομό του μωρού. Και μπορεί πλέον το νέο να είναι… παλιό αναφέρω όμως ότι γεννήθηκε στις 02/02/2020 στις 8:56 π.μ. Το όνομά της Osian Lark Elliot Jovovich- Anderson. Ξέρω ότι το όνομά της είναι μεγάλο, αλλά η οικογένεια δεν μπορούσε να συμφωνήσει με το μεσαίο όνομά της. Η μαμά ήθελε το Lark, εγώ και η @ dashielanderson , θέλαμε το Elliot…Τουλάχιστον η μικρή θα έχει επιλογές όταν μεγαλώσει για να διαλέξει αυτό που της αρέσει. Είναι τόσο όμορφη. Τα μαλλιά της είναι πιο φωτεινά σε σχέση με των άλλων κοριτσιών μου και είναι τόσο δυνατή. Είναι το μικρό μας θαύμα και είμαστε τόσο τυχεροί που την έχουμε» έγραψε.

Baby boom στη showbiz! Πασίγνωστη ηθοποιός είναι έγκυος!

Έσκασε ακόμα ένα baby boom στη showbiz! Αυτή η πασίγνωστη ηθοποιός ανακοίνωσε τα ευχάριστα και είπε σε όλους πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Τα γεννητούρια συνεχίζονται στον κύκλο των celebrities, με μία ακόμα ηθοποιό να ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της!

Μόλις πριν από λίγες μέρες, ακόμη μία γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, στα 43 της!

Ο λόγος για την Felicity Jones, η οποία περνάει τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής της στο πλευρό του αγαπημένου της, Charles Guard!

Η ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρεμιέρα ταινίας, και από το μαύρο φόρεμά της φάνηκε η φουσκωμένη κοιλίτσα της!

έγκυος ηθοποιός