Σοκ για τη Νένα Χρονοπούλου! Καταθέτει μήνυση σε αυτόν που ευχήθηκε θάνατο στο παιδί της!

Το συγκλονιστικό μήνυμά της στο Facebook!

Σοκ για τη Νένα Χρονοπούλου! Καταθέτει μήνυση σε αυτόν που ευχήθηκε θάνατο στο παιδί της!

Ένα κανονικό σοκ ζει η δημοφιλής ηθοποιός, Νένα Χρονοπούλου, μιας και αποφάσισε να καταθέσει μήνυση σε έναν άνδρα που της ευχήθηκε μέσω Facebook, να πεθάνει το παιδί της!

Η γνωστή ηθοποιός δεν μπορεί να πιστέψει τα λόγια που διάβασε και έτσι σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισε να κάνει μήνυση στον άνθρωπο που σκέφτηκε να ρίξει τέτοιες κατάρες σε ένα μικρό παιδί.

Ο γιος της στο μεταξύ έχει μεγαλώσει πολύ! Δείτε πώς είναι σήμερα!

Μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook έγραψε:

«Για να τελειώνουμε με τον «άρρωστο» αδιάγνωστο που εύχεται να «πεθάνει» το παιδί μου, έχω να του πω δύο λόγια για να ισιώσει…
Ο Χρήστος πέθανε και αναστήθηκε 10 φορές όταν ήταν μόνο 850 γραμμάρια, διασωληνωμένος σε μία θερμοκοιτίδα, περπάτησε και σηκώθηκε από το αναπηρικό αμαξίδιο, όταν μας έλεγαν πως θα μείνει για πάντα εκεί.
Μάσησε μετά από χρόνια με πείσμα γιατί πονούσε κάθε φορά που έπρεπε να καταπιεί σκληρή τροφή από την πολλή διασωλήνωση…
Μίλησε, όταν πιστεύαμε πως είχαν χαθεί οι ελπίδες… Και σήμερα μπορεί και χαμογελάει, αγκαλιάζει, φιλάει όλο τον κόσμο και χορεύει επειδή έχει πάρει αγάπη και αποδοχή και από εμάς αλλά και από όλους όσους τον γνωρίζουν…
Ο Χρήστος είναι το παιδί εκείνο που μπήκε στις καρδιές των ανθρώπων γιατί η αναπηρία του κατάφερε να βάλει τη διαφορετικότητα σε πρώτο πλάνο μέσα από το θαύμα της αγάπης και της αποδοχής προς αυτή.
Ο Χρήστος με έκανε ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΜΕΑ, που δεν ξέρει τι θα πει κακία και που η αγνότητά του ξεχυλίζει από καθε κύτταρο του κορμιού του.
Και όσο και να εύχεσαι εσύ να πεθάνει ο Χρήστος, έχω να σε πληροφορήσω πως δυστυχώς για εσένα κάποιος άλλος αποφασίζει γι’ αυτό, είναι ο ίδιος που αποφάσισε πριν από 15 χρόνια πως θα του χαρίσει τη ζωή… ΘΕΟ τον λέμε και όσοι πιστεύουμε σ’ Αυτόν ξέρουμε πως τις ευχές σου είναι αδύνατο να τις ακούσει γιατί η δική του επιθυμία μας έχει χαρίσει έναν «ΑΓΓΕΛΟ» που λίγοι έχουν την τύχη να υπηρετήσουν…
Σου εύχομαι να γίνεις σύντομα καλά… Γιατί ο Χρήστος μου έχει γίνει και αυτό δε μπορεί να το αλλάξει καμία κατάρα…
Κρίμα που κάποιος δε σε φρόντισε τότε που θα μπορούσες και εσύ να αλλάξεις τη μοίρα σου»…

Νένα Χρονοπούλου μήνυση

Νένα Χρονοπούλου: «Έτσι παγίδευσα τον τραγουδιστή δραπέτη»! Ανατριχιαστική περιγραφή...

Μια συγκλονιστική περιγραφή έκανε η Νένα Χρονοπούλου, η οποία αποκάλυψε: «Έτσι παγίδευσα τον τραγουδιστή δραπέτη»!


Η Νένα Χρονοπούλου αποκαλύπτει πως ο Κωνσταντίνος Γιαλαούρης –γνωστός κατά κόσμον ως Δαναός- την είχε πλησιάσει, όπως και την Ελένη Φιλίνη λέγοντάς της ψέματα, αλλά δεν κατάφερε να την εξαπατήσει! Διαβάστε παρακάτω...

Ο αυτοαποκαλούμενος τραγουδιστής, ηθοποιός, παρουσιαστής και δημοσιογράφος συστηνόταν από το 1997 ως γιος της Μπέτυς Βαλάση και του Τίκου Βανδή.


Με αυτή την ιδιότητα την πλησίασε, όπως ισχυρί­ζεται η Νέ­να Χρονοπούλου, προτείνοντας της τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε παράσταση που δήθεν θα ανέβαζε σε μεγάλο αθηναϊκό θέα­τρο. Ωστόσο, εκείνη δεν «τσίμπησε» το «δόλωμα» και, με τη βοήθεια της Μπέτυς Βαλάση, οι δύο γυναίκες τον παρέδωσαν στις Αρχές.

Ηταν πολύ αδύνατος
«Η πρώτη μας επαφή ήταν τηλεφωνική. Μου συστή­θηκε ως σκηνοθέτης, και μάλιστα, για να με παρα­πλανήσει, μου δήλωσε πως ήταν γιος της σπου­δαίας Μπέτυς Βαλάση και του υπέροχου Τίτου Βανδή. Και μάλιστα, ότι είχε μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό! Δέχτηκα να βρεθούμε από κοντά και η συνάντηση μας έγινε σε ένα υπέροχο νεοκλασικό της οδού Πατησίων. Ηταν πολύ αδύνατος, γύρω στα 40 κιλά, πολύ ευγενικός και χαμογελαστός. Στο σπίτι ήταν κι ένας συνάδελ­φος μου, του οποίου το όνομα δεν θα αναφέ­ρω, γιατί δεν είχε συμμετοχή στο "παραμύθι" που μου ξεφούρνισε ο Γιαλούρης. Με προοριζε για πρωταγωνίστρια σε παράσταση που φυσικά δεν έγινε ποτέ!»

Μόλις έφυγε από το επαγγελματικό ρα­ντεβού, πετάχτηκε μέ­χρι το θέατρο «Μί­νωα», που βρίσκεται επίσης στην οδό Πατη­σίων, επειδή εκεί έπαιζε η Μπέτυ Βαλάση. Ηθε­λε να επιβεβαιώσει τα λε­γόμενα του «σκηνοθέ­τη», γιατί κάτι μέσα της την... έτρωγε, όπως το­νίζει στην «Εspresso» η ηθοποιός.

«Τη συνάντησα στο καμαρίνι της και της περι­έγραψα το σκηνικό. Σοκαρίστηκε. Μου είπε πως έχει γιο, ο οποίος σπου­δάζει σκηνοθεσία, αλλά βρίσκεται στο εξωτερικό. "Σήκω να πάμε μαζί, να δω ποιος είναι αυτός που χρησιμοποιεί τον γιο μου και το όνομα μας"» μου είπε και πήγαμε μαζί σ' εκείνο το σπίτι» αναφέρει η ηθοποιός.

Μόλις πλησίασαν στην είσοδο, η Νένα Χρονοπούλου κάλεσε την Αστυνομία. Οι δυο γυναίκες περίμεναν να φτάσει το περιπολικό και έπειτα, όπως περιγράφει η ηθοποιός, ανέβηκαν στο διαμέρισμα συνοδεία αστυνομικών.

«Μόλις άνοιξε την πόρτα και είδε την... παρέα, τα έχασε. Ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα προκειμένου να περάσει Αυτόφωρο».

«Μου ζήτησε συγγνώμη»
Ομως, Γιαλούρης και η Χρονοπούλου έμελλε να ξανασυναντηθούν τυχαία κάποιους μήνες ύστερα από εκείνο το σκηνικό, στον Πειραιά.

«Μόλις με είδε, μου ζήτησε συγγνώμη και είπε πως είχε βάλει μυαλό. Αμ, δεν είχε βάλει...» διαπιστώνει σήμερα η ηθοποιος.

Μάλιστα, οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν και τρίτη φορά! «Πριν από πέντε χρόνια (Ιουλίος 2014) κατέθεσα μήνυση ενάντιον μιας απατεώνισσας, διότι συστηνόταν ως συνεργάτιδά μου και αποσπούσε χρήματα από τον κόσμο. Είχε όμως και συνεργό - και ποιο πως ήταν; Ο Γιαλούρης! Εντοπίστηκαν μιηνύμτα στο κινητό της που αντάλλασσαν οι δυο, προκειμένου να εξαπατούν πολίτες εξ' ονόματός μου. Ολα περιλαμβάνονται στη δικογραφία και πλέον περιμένω να εκδικαστεί η υπόθεση».

Δραπέτης τραγουδιστής: Απολογήθηκε στον ανακριτή!
Στον ανακριτή Ηρακλείου οδηγείται σήμερα ο τραγουδιστής φυγάς, για να απολογηθεί για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Ο τραγουδιστής φυγάς ζήτησε και έλαβε, την Πέμπτη, προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα το πρωί.


Η υπόθεση του τραγουδιστή φυγά προκάλεσε αίσθηση, καθώς είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Αλικαρνασσού το 2002 και όχι μόνο δεν κρυβόταν αλλά χάραζε καριέρα σε τραγούδι και τηλεόραση. Οι αρχές τον ανακάλυψαν σε τυχαίο έλεγχο που έγινε στο κέντρο της Αθήνας 17 χρόνια μετά.

Ο τραγουδιστής φυγάς είχε όπως φαίνεται «χίλια πρόσωπα, καθώς υποδυόταν συγγενείς γνωστών καλλιτεχνών αλλά και βουλευτών, αποσπώντας χρήματα από τα θύματά του.

Μετά τη σύλληψή του, πολλοί ανακάλυψαν πως είχαν εξαπατηθεί από τον τραγουδιστή φυγά, ο οποίος φέρεται να έκανε μέχρι και ψεύτικες φιλανθρωπίες και το πρόσωπό του έχει βγει στη δημοσιότητα!

Τι είχε αναφέρει ο δραπέτης μέσω της δικηγόρου του, αρχικά, για την απόδρασή του; Πως δεν είχε εξαπατήσει κανέναν!