Δανάη Παππά: Πρόβα νυφικού για την πρωταγωνίστρια από τις «8 λέξεις»! Φωτογραφίες με τα... λευκά!

Της πάει συγκλονιστικά πολύ!

Δανάη Παππά: Πρόβα νυφικού για την πρωταγωνίστρια από τις «8 λέξεις»! Φωτογραφίες με τα... λευκά!

Τους τελευταίους εννέα μήνες η αγαπημένη ηθοποιός της σειράς «8 λέξεις», Δανάη Παππά, εμφανίζεται όλο και συχνότερα δημόσια στο πλευρό του συντρόφου της, επιχειρηματία Λάμπρου Λαζάρου, και κάθε φορά δεν λείπει το χαμόγελο από τα χείλη της, δείχνοντας με κάθε τρόπο πως όχι μόνο είναι ευτυχισμένη, αλλά φουλ ερωτευμένη! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε να φοράει... λευκά! Έκανε πρόβα νυφικού και ήμασταν εκεί!

Το ζευγάρι ταξίδεψε πριν από λίγες μέρες στην Κούβα όπου πέρασε μια ονειρική εβδομάδα διακοπών και λίγο πριν η Δανάη επιστρέψει από την Αθήνα στην Κύπρο για τα γυρίσματα της σειράς, βρέθηκε στο ατελιέ της Madame Shoushou... ψάχνοντας για νυφικό!

Δανάη Παππά

Η ηθοποιός...χάθηκε ανάμεσα σε τούλια, δαντέλες και περίτεχνα υφάσματα αναζητώντας το ιδανικό για μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες στη ζωή μιας γυναίκας. Και μπορεί όλοι να σκεφτήκαμε ότι στο ταξίδι έγινε και η πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της -κάτι που όσοι τους γνωρίζουν δεν το θεωρούν και απίθανο-, αλλά η αλήθεια είναι πως η Δανάη έκανε πρόβες για τη συμμετοχή της στο bridal show της χρονιάς «Yes I do catwalk by ghd», το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει γίνει θεσμός στον χώρο της μόδας.

Δανάη Παππά 8 λέξεις

Την ερχόμενη Τρίτη εκείνη αλλά και 60 Έλληνες celebrities θα περπατήσουν στην πασαρέλα για να δείξουν τις νυφικές δημιουργίες 13 κορυφαίων σχεδιαστών αλλά και οίκων μόδας. Φέτος, φυσικά, υπάρχει μια διαφοροποίηση, καθώς δεν μιλάμε για μια απλή επίδειξη μόδας, αλλά για ένα θεαματικό, λαμπερό στην εικόνα του υπερθέαμα, αφού η σκηνική και δημιουργική έμπνευση θα έχει κινηματογραφικό αέρα αλά «Great Gatsby» με μουσική, χρώματα και χορό, γυρνώντας τον χρόνο στη δεκαετία του 1930!

Τι είναι η αγάπη για τη Δανάη Παππά

Δανάη Παππά σχέση γάμος

Μια δήλωσή της ήταν αρκετή για να περιγράψει τον έρωτά της με τον σύντροφό της Λάμπρο, με τον οποίο μάλιστα το τελευταίο διάστημα, όπως λένε οι πληροφορίες μας συγκατοικούν.

"Με έκανε από την πρώτη στιγμή και συνεχίζει να με κάνει, να νιώθω ο εαυτός μου. Νιώθω δυνατή, είμαι καλύτερα με μένα. Ξαναβρίσκω τη Δανάη" δήλωσε η ηθοποιός και σίγουρα η πρόβα νυφικού μπορεί και χρονικά να μη θεωρείτε τελικά ότι έγινε μόνο για χάρη της επίδειξης μόδας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ