Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βόλτα για... πέντε! Με την οικογένειά της για ψώνια! Οι μικρές ντυμένες σαν σταρ!

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βόλτα για... πέντε! Με την οικογένειά της για ψώνια! Οι μικρές ντυμένες σαν σταρ!

Σε πλήρη οικογενειακή απαρτία εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του YOU την παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς μαζί με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά εκμεταλλεύτηκαν την καλοκαιρία του Σαββατοκύριακου για να βγουν και να χαλαρώσουν όλοι μαζί σε μια βόλτα για... πέντε! Οι μικρές κυρίες, δε, ήταν ντυμένες σαν σταρ του σινεμά!

Ο Θέμης Σοφός, απαλλαγμένος από τις δύσκολες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, είχε όλη τη μέρα διαθέσιμη μόνο για εκείνους και έτσι πήρε τα κορίτσια του και τον γιο του για μια αλλιώτικη βόλτα. Σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων συνδύασαν τα ψώνια τους με ένα γρήγορο γεύμα, ενώ στη συνέχεια πήγαν σε παιδική χαρά.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Θέμης Σοφός

Τα βλέμματα όλων επικεντρώθηκαν στις δύο μικρές δεσποινίδες, τις κόρες της Σταματίνας που μεγαλώνοντας έχουν αποκτήσει το δικό τους ιδιαίτερο στυλ, με τη μεγαλύτερη Νάγια να προτιμά τους μεγάλους φιόγκους στα μαλλιά της και τη μικρότερη Μαίρη να φορά ένα λαμέ παντελόνι έχοντας και έναν περίτεχνο και ιδιαίτερο σκούφο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ο μόνος αμέριμνος της παρέας ήταν ο μικρός τους γιος, Γιάννης Εφραίμ, ο οποίος καθόταν ήρεμος στο καρότσι του παίζοντας με ένα παιχνίδι - θυμάστε, μάλιστα, που πριν από κάποιο καιρό η παρουσιάστρια αποκάλυψε λεπτομέρειες για την μυστική του βάπτιση; Η οικογένεια Σοφού, πάντως, την επομένη βρήκε την ευκαιρία για μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης.

Η άγνωστη κόντρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Σταματίνα Τσιμτσιλή παιδιά περιοδικο YOU

Φέτος, ύστερα από τη μεταγραφή του Φώτη Σεργουλόπουλου στον ALPHA, βρίσκονται στη ίδια τηλεοπτική στέγη και διατηρούν μεταξύ τους πολύ καλές σχέσεις. Όμως, όπως εξομολογήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν από λίγες ημέρες στον αέρα της εκπομπής της, οι σχέσεις τους είχαν χτυπήσει κόκκινο στο παρελθόν, την εποχή που ο Φώτης έκανε με την Μαρία Μπακοδήμου εκπομπή στο STAR.

Με αφορμή ένα απόσπασμα συνέντευξής του η Σταματίνα είπε χαρακτηριστικά: "Θυμάμαι πως κάποια στιγμή η Μαρία και ο Φώτης με είχαν σχολιάσει όπως δεν με έχει σχολιάσει άνθρωπος! Τόσο έντονα που ήταν στα όρια του προσβλητικού και, μάλιστα, μετά από πολλά χρόνια έτυχε να το κουβεντιάσουμε και πήγα καλεσμένη στην εκπομπή τους. Θέλω να πω πως όταν είσαι ο άμεσα σχολιαζόμενος και ο θιγμένος, ποτέ δεν ξέρει αυτός που σχολιάζει πού ενοχλείσαι"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ