Πένθος για τον Γιώργο Νταλάρα! Το συγκινητικό μήνυμα στο Instagram!

Τι συνέβη;

Πένθος για τον Γιώργο Νταλάρα! Το συγκινητικό μήνυμα στο Instagram!

Πένθος για τον Γιώργο Νταλάρα καθώς έφυγε από την ζωή αγαπημένος του φίλος. Ο τραγουδιστής έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια του φίλου του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram! Τι έγραψε σε αυτή;

O λόγος για τον ηθοποιός έφυγε ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία 85 ετών και σκόρπισε θλίψη στην showbiz αλλά και στους ηθοποιούς της σειράς Δυο Ξένοι που είχε πρωταγωνιστήσει.

Ο Γιώργος Νταλάρας τον γνώριζε πολλά χρόνια και ήταν οικογενειακοί φίλοι έτσι θέλησε να τον αποχαιρετήσει μέσω Instagram.

Δείτε το μήνυμα του:

«Δημήτρης Τσούτσης Η κακιά είδηση μας βρήκε μακριά. Ο Δημήτρης ήταν από τους πιο παλιούς, αγαπημένους φίλους της οικογένειάς μου. τον γνώρισα πολύ μικρός.

Ανήκε σε μια εκλεκτή παρέα καλών ηθοποιών και πνευματικών ανθρώπων. Ήταν ευγενής, ταλαντούχος, καλλιεργημένος. Άνθρωπος με χιούμορ, γενναιόδωρος σεμνός αλλά περήφανος, πραγματικός καλλιτέχνης. Υπηρέτησε το θέατρο πιστά. Ήταν πολύ καλός ζωγράφος.

Πάλευε με τα χρώματά του και τα μολύβια του μέχρι το απροσδόκητο τέλος. Θα μου λείψεις καλέ μου φίλε».

Γιώργος Νταλάρας: Πένθος για τον τραγουδιστή! Θάνατος-μαχαιριά για τον τραγουδιστή!

Πένθος για τον Γιώργο Νταλάρα, με θάνατο-μαχαιριά για τον γνωστό τραγουδιστή!

Το μήνυμά του για την απώλεια είναι συγκλονιστικό!

Στη θλίψη γέμισε τον καλλιτεχνικό χώρο και τον Γιώργο Νταλάρα ο θάνατος του παραγωγού πολιτιστικών εκδηλώσεων, Πανίκου Σχοινή το βράδυ της περασμένης Δευτέρας! Το απίστευτο ξέσπασμα για τον Θέμο Αναστασιάδη! "Δεν φτύνουμε..."

Ο Γιώργος Νατλάρας με μήνυμά του στα social media τον αποχαιρέτησε, γράφοντας: «Για τον Πανίκο στην Κύπρο για λίγες ώρες… για τον τελευταίο αποχαιρετισμό. Τον Πανίκο Σχοινή, τον αδελφό μου, που από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα κατάλαβα ότι είναι φτιαγμένος από ακριβό και σπάνιο υλικό.

Γεμάτος αγάπη για την οικογένεια, τους φίλους. Ταγμένος στον τόπο του, στην ιστορία, τον πολιτισμό και τους αγώνες του. Τα αγριολούλουδα από την Καρπασία θα στα φέρω σήμερα εγώ. Αντίο φίλε.

Σ’ ευχαριστώ για όλα. Τάνια, Μελίνα, Μυρτώ, Χριστίνα, Μάριε, Ναντίνα, Ανδρέα, Δάφνη, Μερόπη, Αυγή, Μενέλαε, Βάσο, παιδιά, εγγόνια, φίλοι, παιδιά της Διάστασης, κουράγιο».

Γιώργος Νταλάρας: Πένθος για τον τραγουδιστή! Θάνατος-μαχαιριά για τον τραγουδιστή!