Φαίη Σκορδά: Πάνω στο ποδήλατο με τον μικρό της γιο! Φωτογραφίες από τις ορθοπεταλιές τους!

Αποκλειστικά τρυφερά στιγμιότυπα μητέρας και παιδιού!

Φαίη Σκορδά: Πάνω στο ποδήλατο με τον μικρό της γιο! Φωτογραφίες από τις ορθοπεταλιές τους!

Αποκλειστικές φωτογραφίες θα βρείτε στο Youweekly.gr από την βόλτα της Φαίης Σκορδά με τον γιο της το περασμένο Σαββατοκύριακο! Η παρουσιάστρια έκανε ποδήλατο με τον μικρό της "έρωτα" και έχουμε στιγμιότυπα από τις ορθοπεταλιές τους!

Σε μία δύσκολη καθημερινότητα και έναν αδυσώπητο ανταγωνισμό, η στήριξη της οικογένειάς της είναι απαραίτητη και οι αγκαλιές των γιων της καταφύγιο. Για χάρη τους κάθε Σαββατοκύριακο δεν ησυχάζει, αντιθέτως τους ακολουθεί στις δραστηριότητές τους, αναγνωρίζοντας πως θέλουν κι εκείνοι να χαρούν τη μητέρα τους χωρίς το άγχος της καθημερινότητας με την εκπομπή της και το σχολείο τους. Την περασμένη Κυριακή το YOU συνάντησε τη Φαίη Σκορδά στην περιοχή της Βούλας με τον μικρό της γιο, Δημήτρη Λιάγκα, στον οποίο μάλιστα επιφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη...

Φαίη Σκορδά αντ1

Η παρουσιάστρια του «Πρωινού» τον περίμενε με ένα μπλε ποδήλατο, αφού έχει ψηλώσει και το προηγούμενο δεν ήταν πια στα μέτρα του. Όπως φαίνεται και στα φωτογραφικά στιγμιότυπα του YOU, ο μικρός λατρεύει τις ορθοπεταλιές, με την επώνυμη μαμά του να τον ακολουθεί κατά πόδας. Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο εκείνη όσο και ο Γιώργος Λιάγκας παροτρύνουν τα παιδιά τους να ασκούνται, ενώ και ο μεγαλύτερος γιος τους, ο Γιάννης, πηγαίνει κολυμβητήριο κάθε Σαββατοκύριακο.

Φόρτσα τα πετάλια

Φαίη Σκορδά γιος περιοδικο YOU

Με την βοήθεια της μητέρας της τα καταφέρνει πάντα η Φαίη Σκορδά

Πέρα από τον γιο της, την περασμένη Κυριακή μαζί της βρισκόταν και η μητέρα της, Εύα, - με την οποία είναι σαν δίδυμες στο πρόσωπο - που πάντα στέκεται στο πλευρό της, όποτε τουλάχιστον της το ζητήσει η παρουσιάστρια. Αυτή τη φορά επέλεξε να κρατήσει διακριτική τη στάση της και να μείνει σε απόσταση καθώς την ίδια ώρα πολλές γυναίκες, τηλεθεάτριες κα θαυμάστριες της Φαίης Σκορδά, την πλησίαζαν και της ζητούσαν αυτόγραφα και selfie.

Φαίη Σκορδά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ