Δυο ξένοι: "Λύγισε" η Ντίνα Κώνστα για τον θάνατο του τηλεοπτικού της συντρόφου!

Δεν μπορώ να ξεχάσω το...

Δυο ξένοι:

Η Ντίνα Κώνστα πρωταγωνιστούσε στη σειρά του Mega, Δυο Ξένοι. Η ηθοποιός λύγισε για τον θάνατο του Δημήτρη Τσούτση που υποδυόταν τον τηλεοπτικό της σύντροφο. Ο ηθοποιός έφυγε από την ζωή εντελώς ξαφνικά.

Ο Δημήτρης Τσούτσης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 85 ετών και είχε πρωταγωνιστεί τόσο στους δυο Ξένους όσο και στο Love Sorry.

Η Ντίνα Κώνστα μίλησε στην εφημερίδα Espresso για τον θάνατο του συνεργάτη της. “Βούρκωσα όταν ένας φίλος μού τηλεφώνησε για να μου πει ότι έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης. Αυτός ο υπέροχος άνθρωπος, που γέμισε ζωή και χαρά τον καλλιτεχνικό κόσμο”

“Ό,τι και να πω για τον Δημήτρη είναι λίγο. Εξαιρετικός φίλος, σπουδαίος ηθοποιός, ήρεμος χαρακτήρας, που έλεγες να μη σταματήσουν ποτέ οι συνεργασίες μαζί του. Μας γνωρίσατε μαζί από τους «Δύο ξένους» . Όμως είχαμε συνεργαστεί πολλές φορές και στο παρελθόν στο θέατρο. Πολύ ωραίος άνθρωπος.

Δεν μπορώ να ξεχάσω το χιούμορ του, που τον συντρόφευε σε κάθε του στιγμή, σε κάθε του γύρισμα. Επίσης ο Δημήτρης έκανε πολλά πράγματα μαζί, κάτι που συμβαίνει με ελάχιστους συναδέλφους. Ο Δημήτρης έπαιζε στο θέατρο, στην τηλεόραση, ζωγράφιζε, τραγουδούσε. Ήταν μια αστείρευτη πηγή ζωής και έμπνευσης. Δεν απείχε από τη ζωή. Ήταν ζωή από μόνος του. Γι’ αυτό και έπεσα από τα σύννεφα στην είδηση του θανάτου του. Πιστέψτε με, ο Δημήτρης θα είναι από τους πολύ καλούς συναδέλφους μου, που θα μου λείψουν”.

Δύο Ξένοι: Το απαγορευμένο επεισόδιο που δεν παίχτηκε ποτέ ξανά! Κάποιοι θα το δείτε για πρώτη φορά! (βίντεο)

Η αγαπημένη σειρά Δύο Ξένοι του Mega έχουν ένα απαγορευμένο επεισόδιο το οποίο δεν προβλήθηκε ποτέ ξανά! Όλη η αλήθεια για το κόψιμό του!

Οι σκηνές είναι συγκλονιστικές! Διαβάστε παρακάτω...

Το επεισόδιο όπου ο Κωνσταντίνος πηγαίνει στο σπίτι της Μαρίνας μεθυσμένος και την βρίζει χυδαία, επειδή μαθαίνει πως το παιδί είναι του Αίαντα, ήταν ένα από τα πιο δυνατά επεισόδια της σειράς Δύο Ξένοι.

Τη συγκεκριμένη σκηνή, βέβαια, λίγοι τη θυμούνται καθώς το επεισόδιο προβλήθηκε μόλις μία φορά και κόπηκε από τις επαναλήψεις!

Ο λόγος ήταν οι σκληρές εκφράσεις που ακούγονται, όπως: «Όσο πουτ@@@ και να ‘σαι, θα θυμάσαι έναν γελοίο που σε έμαθε να βλέπεις λίγο πιο πέρα απ’ την σκιά σου».

Δείτε το βίντεο

Γιατί δεν συνεχίστηκαν οι Δύο Ξένοι; Διαβάστε εδώ:

"Οι Δύο Ξένοι δεν συνεχίστηκαν γιατί υπήρχε μια…": Η αποκάλυψη της Εβελίνας Παπούλια για την σειρά 20 χρόνια μετά!