Γωγώ Γαρυφάλλου: Οι πρώτες φωτογραφίες από την κόρη της! Η πιο τρυφερή ανάρτηση!

Το πατουσάκι της θα σας ξετρελάνει!

Γωγώ Γαρυφάλλου: Οι πρώτες φωτογραφίες από την κόρη της! Η πιο τρυφερή ανάρτηση!

Η Γωγώ Γαρυφάλλου πριν λίγο καιρό έγινε μανούλα. Η παρουσιάστρια βρίσκεται πλέον στο σπίτι της με το μωρό της και δημοσίευσε τις πρώτες της φωτογραφίες, στην πιο τρυφερή ανάρτηση που έχει κάνει ποτέ στον λογαριασμό της στο Instagram.

Το «Γωγουλίνι» και ο σύζυγός της, Κυριάκος Χατζηδιαμαντής, εδώ και λίγες ημέρες κρατούν στα χέρια τους τον πρώτο καρπό του έρωτα τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.Δείτε επίσης τα όσα είχε αποκαλύψει η ίδια για την συμμετοχή της στο ριάλιτι Survival!

Η ίδια είχε μιλήσει και στην εκπομπή "Ευτυχείτε" που αποκάλυψε πως είχε κάποιες επιπλοκές καθώς της είχαν σπάσει τα νερά εδώ και τέσσερις ημέρες και δεν το είχε καταλάβει.

Τέλος καλό, όλα καλά όμως και η ίδια πλέον κρατάει στα χέρια της το μωρό της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Μάλιστα μας έδειξε και το χεράκι αλλά και το πατουσάκι του σε μια τρυφερή φωτογραφία.

Γωγώ Γαρυφάλλου: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο! Οι πρώτες εικόνες!

Η Γωγώ Γαρυφάλλου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και οι πρώτες της εικόνες είναι μοναδικές! Η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονεί να βρεθεί στο σπίτι της, αγκαλιά με το μωρό της!

Το «Γωγουλίνι», όπως έγινε ευρέως γνωστή, και ο σύζυγός της, κρατούν πλέον στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους!

Η ίδια δεν μπόρεσε να μην μοιραστεί τα χαρμόσυνα νέα με τους φίλους, αλλά και τους θαυμαστές της, για αυτό και έσπευσε να ποζάρει και να δείξει την τεράστια χαρά που την έχει συνεπάρει.

Γωγώ Γαρυφάλλου εξιτήριο Γωγώ Γαρυφάλλου γέννα