Eurovision 2020: Η Στεφανία τραγουδάει Παπαρίζου! Παίρνει το 12άρι από εσάς με αυτό το βίντεο;

Λέει καλύτερα το «Άσκοπα ξενύχτια» από την Έλενα;

Eurovision 2020: Η Στεφανία τραγουδάει Παπαρίζου! Παίρνει το 12άρι από εσάς με αυτό το βίντεο;

Είναι επίσημο πλέον πως στην Eurovision 2020 θα μας εκπροσωπήσει η Στεφανία, με την οποία υπάρχει βίντεο τραγουδάει Παπαρίζου! Παίρνει το 12άρι από εσάς με αυτή την απόπειρα για το «Άσκοπα ξενύχτια»; Έσκασε τώρα η «διαρροή»!

Εχτές, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή, Από τις 6…, μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ προβλήθηκαν πλάνα από την εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision 2020, Στεφανία, στο ραδιομέγαρο, σαν ένα απόσπασμα από όσα θα δούμε στην πρώτη της συνέντευξη σε τηλεοπτικό συνεργείο.

Στα πλαίσια του ρεπορτάζ αυτού, προβλήθηκε επίσης και σχετικό video με την Στεφανία να τραγουδάει ένα ελληνικό τραγούδι. Πρόκειται για το “Άσκοπα ξενύχτια” της Έλενας Παπαρίζου. Όπως θα δείτε η ίδια, το τραγούδησε με τον δικό της μοναδικό τρόπο και σίγουρα πήρε το 12άρι από τους Eurofans. Από εσάς, όμως; Δείτε το βίντεο και κρίνετε αλλά δείτε και την συμμετοχή της Γαλλίας για φέτος μιας και σας το γράψαμε πρόσφατα:

Ποια είναι η Στεφανία που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2020

Η Στεφανία Λυμπερακάκη (ολλανδικά: Stefania Liberakakis‎, Ουτρέχτη, 17 Δεκεμβρίου 2002), γνωστή απλώς ως Stefania, είναι Ολλανδή τραγουδίστρια, ηθοποιός, ηθοποιός φωνής και Youtuber ελληνικής καταγωγής. Είναι πρώην μέλος του κοριτσίστικου γκρουπ "Kisses" με το οποίο εκπροσώπησε την Ολλανδία στον Παιδικό Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2016, καταλαμβάνοντας την 8η θέση. Πρωταγωνίστησε στην ολλανδική τηλεοπτική σειρά Brugklas.

Στις 3 Φεβρουαρίου 2020, η ΕΡΤ ανακοίνωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ-1 στις 21:00, ότι η Στεφανία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι "SUPERG!RL" στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision στο Ρότερνταμ, Ολλανδία. Την σύνθεση του τραγουδιού έχει αναλάβει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και την χορογραφία ο Φωκάς Ευαγγελινός. Αν και υπήρχαν αρκετές αντιδράσεις για την επιλογή της, η δική σας ψήφος θα δείξει το τελικό αποτέλεσμα. Εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία!