Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτός είναι ο νούμερο ένα άντρας στην ζωή της! Δείτε το πρόσωπό του, θα πάθετε σοκ!

Είναι η πιο δυνατή της σχέση και δεν μιλάμε για τους γιους της!

Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτός είναι ο νούμερο ένα άντρας στην ζωή της! Δείτε το πρόσωπό του, θα πάθετε σοκ!

Η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε φωτογραφία και έκανε αποκάλυψη μεγατόνων! Αυτός είναι ο νούμερο ένα άντρας στην ζωή της και σίγουρα μόλις δείτε το πρόσωπό του θα πάθετε και εσείς σοκ!

Είναι άλλωστε ολόιδιοι μιας και είναι ο μπαμπάς της! Για κάθε κορίτσι σε αυτή τη ζωή, ένας είναι ο άντρας που ό,τι κι αν συμβεί θα μείνει πλάι της και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση ούτε για την παρουσιάστρια του Open tv.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με τον μπαμπά της να κρατάει εκείνη, όταν ήταν μωράκι και εμείς κολλήσαμε με δύο πράγματα: Το πόσο baby face έχει εκείνη, αφού πολλά χαρακτηριστικά της ακόμα και σήμερα είναι ίδια και με το πόσο μεγάλη ομοιότητα έχει με τον πατέρα της αφού μύτη, στόμα και χείλη είναι ολόιδια!

Για την ιστορία να σας πούμε ότι έχει δημοσιεύσει και πολλές φωτογραφίες με την μητέρα της, αλλά δε νομίζουμε πως μοιάζουν τόσο.... Σε κάθε περίπτωση η λαμπερή παρουσιάστρια είναι καλλονή και το DNA της, ελπίζουμε να πάρουν και τα παιδιά της! Δείτε την φωτογραφία με τον πατέρα της Σίσσυς Χρηστίδου:

Ο... δεύτερος άντρας στην ζωή της, ο αδερφός της

Ο αδερφός της Σίσσυς Χρηστίδου έχει βλέμμα που "σκοτώνει"! Θα πάθετε πλάκα με τα μάτια του... Δείτε φωτογραφίες και θα καταλάβετε!

Κορίτσια λυπούμαστε πραγματικά πολύ αλλά είναι παντρεμένος κι έχει και παιδάκια!

Μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και το όνομα αυτού είναι Γιάννης! Σε ένα πρόσφατο ταξίδι της η παρουσιάστρια του OPEN τον επισκέφθηκε και δημοσίευσαν μια κοινή τους φωτογραφία στο instagram που πήρε φωτιά από likes και σχόλια! Λογικό μας φαίνεται αφού είναι κούκλος....

Δείτε τον:

Σίσσυ Χρηστίδου

Αδερφός Σίσσυς Χρηστίδου

Γιάννης Χρηστίδου

άντρας Σίσσυς Χρηστίδου

Ποιος είναι ο αδερφός της Σίσσυς Χρηστίδου