Βάσω Λασκαράκη: Ρίγη συγκίνησης με μια της κίνηση! Θα δακρύσει μέχρι και ο Σουλτάτος με το μεγαλείο ψυχής!

Ό,τι και να πούμε είναι λίγο... Μπράβο της!

Βάσω Λασκαράκη: Ρίγη συγκίνησης με μια της κίνηση! Θα δακρύσει μέχρι και ο Σουλτάτος με το μεγαλείο ψυχής!

Η Βάσω Λασκαράκη έδειξε ίσως για πρώτη φορά σε δημόσιο λόγο το μεγαλείο ψυχής της! Ρίγη συγκίνησης με μια της κίνηση με την οποία σίγουρα θα δακρύσει και ο Λευτέρης Σουλτάτος. Άλλωστε «λυγίζουν» μέχρι και οι πιο σκληροί με αυτό!

Η ηθοποιός, βοήθησε έμπρακτα τα μωράκια που έρχονται πρόωρα στην ζωή με μια της ανάρτηση, στην οποία αναφέρει τη νέα δράση μεγάλης εταιρίας με πάνες. Άλλωστε η κόρη της, η Εύα είναι η μεγάλη της αδυναμία αφού όπως έχουμε γράψει πολλές φορές κάνουν μαζί από ζωγραφική μέχρι και... μαγείρεμα!

Η Βάσω Λασκαράκη έγραψε μεταξύ άλλων στην λεζάντα: «Στέκομαι πλάι σε όλες τις οικογένειες που το μωράκι τους έφτασε λίγο πιο βιαστικά στον κόσμο των μεγάλων. Οι Μικροί Μαχητές μας είναι οι μεγάλοι ήρωες της ζωής!» Το κείμενο αλλά και η δράση της έγιναν αμέσως viral και είμαστε σίγουροι πως και ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος θα την επαινέσει για το έργο της. Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Βάσω Λασκαράκη: Η τρυφερή κίνηση του άντρα της που κανείς δεν παρατήρησε μέχρι σήμερα!

Σίγουρα θα έλιωσε η Βάσω Λασκαράκη με την τρυφερή κίνηση του άντρα της που κανείς δεν παρατήρησε μέχρι σήμερα! Εμείς βέβαια.. τους τσακώσαμε κανονικά!

Το ζευγάρι, είναι ιδιαίτερα δραστήριο στα social media και αγαπά πολύ να κάνει μικρές εκπλήξεις ο ένας στον άλλον! Ωστόσο, ο Λευτέρης στην τελευταία του κίνηση προς την Βάσω Λασκαράκη έδωσε κανονικά ρέστα....

Ο ίδιος, έχει φτιάξει στο προφίλ του μια σειρά από Instagram Highlights και έχει αφιερώσει ένα άλμπουμ στην αγαπημένη του Βάσω! Μέχρι σήμερα, κανείς δεν το είχε παρατηρήσει αλλά εμείς κάναμε μια έρευνα στο προφίλ του και το βρήκαμε! Ιδού λοιπόν τα ντοκουμέντα:
Βάσω Λασκαράκη: Η τρυφερή κίνηση του άντρα της που κανείς δεν παρατήρησε μέχρι σήμερα!