My style rocks: Ο Κουδουνάρης με μια πρόταση «έσβησε» την Καζαριάν - «Αν δεν έχεις λεφτά...»!

Έγινε έξαλλος μαζί της!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks: Ο Κουδουνάρης με μια πρόταση «έσβησε» την Καζαριάν - «Αν δεν έχεις λεφτά...»!

Έξαλλος έγινε στο σημερινό επεισόδιο του My style rocks ο Στέλιος Κουδουνάρης με την Μαρία Καζαριάν, με αφορμή την εμφάνιση της. Μάλιστα, με μια μόνο πρόταση του ο κριτής την «έσβησε». «Πάρε πιο φθηνά αν δεν έχεις λεφτά..», της είπε μεταξύ άλλων.

Στον φετινό κύκλο του show μόδας στον ΣΚΑΙ, ο σχεδιαστής είναι περισσότερο σκληρός με τις διαγωνιζόμενες, όπως μπορεί να δει ο κάθε τηλεθεατές. Συγκεκριμένα, βέβαια είναι πιο σκληρός με τις εμφανίσεις τους και δεν «χαρίζει» απλόχερα βαθμούς.

Με την σημερινή εμφάνιση της Μαρίας Καζαριάν ειδικά ο Στέλιος Κουδουνάρης έγινε έξαλλος. Και αυτό γιατί ενώ αγόρασε ακριβά παπούτσια, στο μπουφάν της είχε καρτελάκι καταστήματος, από το οποίο το είχε πάρει δανεικό.

Βλέποντας το καρτελάκι ο κριτής έγινε έξαλλος και είπε στη διαγωνιζόμενη: «Γιατί δανείζεστε ρούχα και δεν βγάζετε τα καρτελάκια; Πως τη βλέπεις τη φάση; Πάτε δανείζεστε ρούχα και πρέπει να έχετε μια περιποιημένη εικόνα… Θα έβγαινες έτσι έξω;… 700 για τα παπούτσια τα έδωσες, για το τζάκετ δεν θα τα έδινες. Πάρε πιο φθηνά αν δεν έχεις λεφτά..».

Να σημειώσουμε χθες είχε και μια κόντρα με την Δήμητρα Αλεξανδράκη, με την δεύτερη να τον «καίει» .

Αυτή δεν είναι η μόνη φορά που ο Στέλιος Κουδουνάρης έχει γίνει έξαλλος με την Μαρία Καζαριάν

«Είστε ένας κριτής, ηρεμήστε λίγο», είπε η Μαρία Καζαριάν μεταξύ άλλων και «άδειασε» τον Στέλιο Κουδουνάρη στο My Style Rocks.

Η αδερφή της πρώην νικήτριας του GNTM βρίσκεται στο διαγωνισμός μόδας του ΣΚΑΪ και παρουσιάζει το στυλ της, θέλοντας να βγει η νικήτρια!

Αυτήν την φορά το κόνσεπτ της Μαρίας ήταν να πάει για brunch με την αδερφή της! Όταν βρέθηκε μπροστά από τους κριτές ξεκίνησε ένας διαπληκτισμός μεταξύ του Στέλιου Κουδουνάρη και της ίδιας. Ο κριτής έκανε κάποιες ερωτήσεις στην παίκτρια και εκείνη δεν απαντούσε.

My Style Rocks Μαρία Καζαριάν Στέλιος Κουδουνάρης ΣΚΑΪ

Ως αποτέλεσμα ο Στέλιος Κουδουνάρης να εκνευρίζεται και η Μαρία Καζαριάν νευρίασε και του είπε χαρακτηριστικά: «Με έχετε βάλει στον τοίχο και με πυροβολείται. Είστε ένας κριτής. Ηρεμήστε λίγο».

My Style Rocks Στέλιος Κουδουνάρης ΣΚΑΪ

Με εκείνον να απαντάει «Και εσύ είσαι μια παίκτρια».

Στην συνέχεια, εκείνη είπε ότι δεν ανέχεται από από κανέναν να της φωνάζει και ο Στέλιος Κουδουνάρης της έδειξε την έξοδο με την Μαρία Καζαριάν να πηγαίνει προς τα εκεί!

Μάλιστα, η ίδια είχε και εχθές μια ένταση στο πλατό!

My Style Rocks ΣΚΑΪ