Ελένη: Την «είπε» στον μάγειρα της εκπομπής της και έφυγε! Τι συνέβη;

Έστειλε στην θέση της στην κουζίνα τον Αλεξάνδρου!

Ελένη: Την «είπε» στον μάγειρα της εκπομπής της και έφυγε! Τι συνέβη;

Η Ελένη Μενεγάκη στην σημερινή της εκπομπή δεν άντεξε την «είπε» στον μάγειρα της και αφού έβαλε στην θέση της στην κουζίνα τον Δημήτρη Αλεξάνδρου εκείνη έφυγε. Τι συνέβη και «εξαφανίστηκε» από το χώρο στο πλατό που μαγείρευε;

Η παρουσιάστρια δεν το είπε μια αλλά δύο φορές καθ' όλη της διάρκειας της εκπομπή ότι τα μάτια της δακρύζανε και πως δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Μάλιστα, ζήτησε να ανοίξουν κάποια πόρτα στο στούντιο.

Όταν ήρθε η ώρα της μαγειρικής, η Ελένη Μενεγάκη πήγε δίπλα από το μάγειρα της, Πέτρο Συρίγο και είπε: «Αυτό μυρίζει καμένο. Είναι το λάδι (δείχνοντας την δυσαρέσκειά της). Κατάλαβες; Το ψητό μέσα δεν μυρίζει, το λάδι όμως όταν καίγεται, σε παίρνει η μυρωδιά!». Τότε ο μάγειρας της είπε ότι του έπεσε λάδι στην κουζίνα με αποτέλεσμα να μυρίζει έντονα.

Στην συνέχεια η παρουσιάστρια είπε: «Δεν είναι ότι μου μύρισε, είναι ότι έτσουξαν τα μάτια μου. Υπάρχει κάπνα εδώ μέσα…». Έτσι, αφού τα... είπε έφυγε από την κουζίνα και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πήρε την θέση της στην μαγειρική ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ελένη εκπομπή ALPHA

Η παρουσιάστρια έχει «σπάσει» την σιωπή της για πρώτη φορά! Η απάντηση της για το αν μένει ή όχι στον Alpha!

Πριν από μήνες η Ελένη Μενεγάκη είχε «κλείσε» στόμα για συνεργάτη της εκπομπή της

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα στην εκπομπή της "έκλεισε" στόματα. Η απάντηση όλο νόημα για τα σχόλια που ακούστηκαν για συνεργάτη της.

Ο dj της εκπομπής της, πριν την συνεργασία τους βρισκόταν στο πλατό του «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει το λόγο που έφυγε «Ήταν σε εμάς έως τα Χριστούγεννα και μετά έφυγε… Ο λόγος που έφυγε ήταν καθαρά οικονομικός και λόγοι επαγγελματικοί… Είναι καλό παιδί και ωραίο παιδί και αρέσει στα κορίτσια…», είπε πει.

Από την άλλη, η Έλενα Πολυκάρπου είχε πει ότι Ελένη Μενεγάκη έχει αυξημένες απαιτήσεις από τα πρόσωπα της μουσική και όταν πει ότι θέλει ένα κομμάτι, το θέλει εκείνη τη στιγμή, με τους συνεργάτες της Κατερίνας να σχολιάζουν πως όλα δείχνουν ότι αυτή η νέα συνεργασία θα πάει καλά και η Έλενα Πολυκάρπου είπε χιουμοριστικά: «Μέχρι, βέβαια, να μην της βρει κάποιο τραγούδι».

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε για τις δύσκολες ώρες που αντιμετώπισαν οι άνθρωποι της στην Άνδρο!

Σήμερα στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη είπε με ύφος όλο νόημα «Εσύ τα κάνεις μόνος σου… Μας βάζεις στο δικό σου mood! Μου αρέσεις! Kαι μην ακούς κανέναν εξακολουθώ να το λέω αυτό…».

undefined