Ατύχημα για γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό! Τι συνέβη;

Η φωτογραφία στο κρεβάτι!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ατύχημα για γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό! Τι συνέβη;

Ένα ατύχημα είχε γνωστή ηθοποιός της ελληνικής τηλεόρασης που έχουμε απολαύσει από επιτυχημένες σειρές. Ένα ατύχημα που την έκανε να επισκεφτεί γιατρό για να την εξετάσει έτσι ώστε να ακολουθήσει οδηγίες για να γίνει καλά. Τι συνέβη;

Τον τελευταίο καιρό ωστόσο, έχει πάρει την απόφαση να μην συμμετέχει σε κάποια σειρά ή θεατρική παράστασης, καθώς θέλει να αφιερωθεί στις σπουδές της στο θέατρο και το τραγούδι και να γίνει πιο επαγγελματίας στο χώρο της υποκριτικής.

Βέβαια, είναι λάτρης των social media και καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, μέσα από εκεί αποκάλυψε το ατύχημα που είχε.

Ο λόγος για την Κλέλια Ανδριωλάτου, η οποία ήταν σε σχέση με τον Ρένο Ρώτα. Η ηθοποιός είχε ένα μικρό ατύχημα, το οποίο είχε ως συνέπεια να πάθει θλάση στο ώμο.

Ατύχημα ηθοποιός

Ατύχημα για πασίγνωστο ηθοποιό! Έπεσε ενώ προσπαθούσε να ανέβει τα σκαλιά!

Ένας πασίγνωστος ηθοποιός είχε σοβαρό ατύχημα ενώ περπατούσε στο κόκκινο χαλί για τα βραβεία Bafta 2020! Προσπαθούσε να ανέβει τα σκαλιά, έπεσε και χτύπησε!

Η τελετή για τα βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA) δόθηκαν εχθές και το «παρών» έδωσαν μεγάλα ονόματα του διεθνούς κινηματογράφου.

Το σκηνικό αυτό μας θύμισε το ατύχημα που είχε ακόμα ένας γνωστός ηθοποιός επί σκηνής!

Ανάμεσά τους και ο Αλ Πατσίνο ο οποίος ωστόσο είχε ένα ατύχημα. Ο ηθοποιός είναι πλέον 79 χρονών και η ηλικία δεν του επιτρέπει να κάνει πολλές κινήσεις.

Έτσι όταν προσπάθησε να ανέβει τα σκαλιά, έπεσε και χτύπησε, με τους φίλους του να προσπαθούν να τον σηκώσουν.

Al PacinoΑλ Πατσίνο έπεσε