Σωτήρης Κοντιζάς: Θα «λιώσετε»! Τα παιδιά του στο πλατό του Masterchef!

Η τρυφερή φωτογραφία!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σωτήρης Κοντιζάς: Θα «λιώσετε»! Τα παιδιά του στο πλατό του Masterchef!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει μεγάλη αδυναμία στα δυο του παιδιά και πολλές φορές έχουμε δει να τα παίρνει στο πλατό του Masterchef. Με αυτή την φωτογραφία της κόρης του και του μικρού του γιου στα social media, πρόκειται να λιώσετε».

Οι τρεις κριτές με τους συντελεστές, αλλά και τους παίκτες βρέθηκαν και σήμερα στο πλατό για να κάνουν ακόμη ένα γύρισμα για το ριάλιτι μαγειρικής, αλλά είχανε και μερικούς επισκέπτες πίσω από τις κάμερες.

Αυτοί οι επισκέπτες λοιπόν δεν ήταν άλλοι από τα παιδιά του Σωτήρη Κοντιζά, την κόρη του και το γιο του, οι οποίοι δεν σταμάτησαν τα παιχνίδια πίσω αλλά και εμπρός από τις κάμερες όταν σταματούσαν για διάλειμμα το γύρισμα του παιχνιδιού.

Μάλιστα, μια φωτογραφία τους δημοσίευσε ο σεφ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και την μοιράστηκε με το σχόλιο στην λεζάντα του «Όταν δεν πας σπίτι, το σπίτι έρχεται σε σένα. Οι μπόμπιρες ξεπόρτισαν ΜΑΘΤΕΡ ΘΕΕΕΦ».

Σωτήρης Κοντιζάς παιδιά

Στο σημερινό επεισόδιο ο Σωτήρης Κοντιζάς έγινε έξαλλος με παίκτη και τον έδιωξε χωρίς να δοκιμάσει το πιάτο του.

Η αποκάλυψη του Σωτήρη Κοντιζά για την βάφτιση του παιδιού του

Η αποκάλυψη για τον Σωτήρη Κοντιζά έγινε στο σημερινό επεισόδιο του Master Chef και μάλιστα από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο! Ο αγαπημένος σεφ βαφτίζει τον γιο του!

Με αφορμή την εμφάνιση ενός παίκτη που δουλεύει σε ανθοπωλείο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναφέρθηκε στη βάφτιση του παιδιού του Σωτήρη Κοντιζά.

Συγκεκριμένα, ο κριτής έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη δουλειά του διαγωνιζόμενου, ενώ τον ρώτησε και πού βρίσκεται το ανθοπωλείο του!

Είδατε στο μεταξύ το plus size model που μπήκε στην κουζίνα και "τρέλανε" τους κριτές;

Έτσι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε πως ο λόγος για τον οποίο ρωτά ο Σωτήρης Κοντιζάς, είναι γιατί θέλει να βαφτίσει τον γιο του!