Πάολα: Ανέβηκε στην πίστα και δεν μπορούσε να περπατήσει! Την είχαν «πνίξει» τα πανέρια!

Το αδιανόητο βίντεο!

Πάολα: Ανέβηκε στην πίστα και δεν μπορούσε να περπατήσει! Την είχαν «πνίξει» τα πανέρια!

Χαμός επικρατεί στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Πάολα μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη. Μάλιστα, τα πανέρια που πετάνε οι θαμώνες την «πνίγουν» πάνω στην πίστα με αποτέλεσμα να μην μπορεί ούτε να περπατήσει από τους δίσκους και τα λουλούδια.

Είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, στο κομμάτι των λαϊκών τραγουδιών. Η φωνή της όταν ανεβαίνει να τραγουδήσει... ανατριχιάζει, ενώ κάνει ακόμη και τον ελεύθερο να «κόψει» φλέβες.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πάολα, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες στιγμές από το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης με τις στιλιστικές της επιλογές να εντυπωσιάζουν και τα τραβάνε όλα τα βλέμματα.

Με ένα βίντεο που δημοσίευσε πάθαμε πλάκα, καθώς οι θαμώνες τις είχαν πετάξει τόσα πανέρια πάνω στην πίστα που την είχαν καλύψει, με την τραγουδίστρια να έχει «πνιγεί» από τα πολλά λουλούδια και δίσκους με αποτέλεσμα να μην μπορείς να περπατήσει.

Να σημειώσουμε πως στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης - οποίος πρόσφατα έχασε ένα αγαπημένο του πρόσωπο - θα πραγματοποιήσουν ακόμη τέσσερις εμφανίσεις πριν ολοκληρωθεί η συνεργασία τους.

Πριν αρκετό καιρό για την Πάολα αγόρασε πολλά πανέρια ο Ιβάν Σαββίδης

Ένα απίστευτο στιγμιότυπο βγήκε στη δημοσιότητα από τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης, γέμισε με λουλούδια την Πάολα μιας και εκείνη ερμήνευσε το τραγούδι που έκανε τον ισχυρό άνδρα να «σπάσει» σε κλάματα πάνω στη σκηνή!

Πριν από λίγους μήνες η ομάδα του ΠΑΟΚ είχε γιορτάσει έναν τίτλο της στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στο μαγαζί που εμφανιζόταν στη Θεσσαλονίκη η Πάολα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, ανέβηκε πάνω στη σκηνή και με αφορμή το ποντιακό τραγούδι που είπε η Πάολα, τη γέμισε λουλούδια,

Δείτε το ανατριχιαστικό στιγμιότυπο!