Καφέ της Χαράς: Διέρρευσαν φωτογραφίες πίσω από τις κάμερες! Πρόσωπο «βόμβα» στον ΑΝΤ1!

Spoiler alert!

Καφέ της Χαράς: Διέρρευσαν φωτογραφίες πίσω από τις κάμερες! Πρόσωπο «βόμβα» στον ΑΝΤ1!

Με επιτυχία έχει επιστρέψει στον ΑΝΤ1 το «Καφέ της Χαράς» με νέα πρόσωπα να έχουν εισβάλει και έχουν φέρει τα πάνω κάτω. Μάλιστα, μπαίνει σε λίγες ημέρες ένα πρόσωπο «βόμβα» και από το γύρισμα του, διέρρευσαν φωτογραφίες πίσω από τις κάμερες.

Η σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά που σημείωσε νούμερα ρεκόρ στην τηλεθέαση, προβάλλεται και πάλι στις οθόνες μας, με νέα επεισόδια που φέρνουν συγκίνηση και πολλές αναμνήσεις σε μικρούς αλλά και μεγάλους.

Σε ένα από τα επόμενα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς» θα δούμε να μπαίνει και ένα πρόσωπο «βόμβα» που θα φέρει ανατροπές, αλλά θα ταράξει και τη ζωή του Περίανδρου Πώπατα, όπως έκανε και η Χαρά Χάσκα. Μάλιστα, κρύβει ένα μεγάλο μυστικό που ξέρει μόνο η Βάλια.

Ο λόγος για την Ζέτα Δούκα, η οποία χθες έκανε ένα spoiler για το ρόλο της, ενώ ήρθαν και στη δημοσιότητα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τα γυρίσματα της. Ποιο πρόσωπο από την άλλη αποχωρεί;

Καφέ της Χαράς

Σειρά ΑΝΤ1

Ζέτα Δούκα ηθοποιός

Ποιος θα είναι ο ρόλος της στο Καφέ της Χαράς του ΑΝΤ1;

«Ο ρόλος μου είναι η Στέλλα, μια γυναίκα δυναμική, ξύπνια, πονεμένη, με ένα παρελθόν δύσκολο και μυστηριώδες, το οποίο θα αποκαλυφθεί στους τηλεθεατές από την πρώτη στιγμή που θα εμφανιστεί αλλά δεν θα το ξέρουν οι υπόλοιποι στο Κολοκοτρωνίτσι. Η γυναίκα αυτή αναμένεται να φέρει τα πάνω – κάτω. Η ίδια πηγαίνει στο Κολοκοτρωνίτσι για να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, ζητάει εργασία από το μόνο άνθρωπο που γνωρίζει και θεωρεί ότι μπορεί να της συμπαρασταθεί κι αυτή είναι η Βάλια, η κόρη της Χαράς. Γενικώς, θα ταράξει πολύ τα “νερά” των ανθρώπων του χωριού αλλά και ειδικώς του Περίανδρου Πώποτα», πρόσθεσε η ηθοποιός.