Σάββατο, 04 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

My Style Rocks: Χαμός στο παιχνίδι! "Ο Κουδουνάρης κλειδώθηκε στο καμαρίνι και διέκοψε γύρισμα"

Όλες οι λεπτομέρειες!

My Style Rocks: Χαμός στο παιχνίδι!
News 06.02.2020 11:54

Χαμός στο My Style Rocks καθώς οι εξελίξεις δείχνουν πως ο Στέλιος Κουδουνάρης διέκοψε το γύρισμα του παιχνιδιού και κλειδώθηκε μέσα στο καμαρίνι επειδή δεν άντεχε άλλο τις φωνές και τους καυγάδες των διαγωνιζόμενων.

Όπως ανέφερε η εκπομπή "Ευτυχείτε" στο παιχνίδι γίνεται πανικός με τους καυγάδες που γίνονται στο παιχνίδι με τον κριτή να μην αντέχει και να αποχωρεί για λίγο από το γύρισμα.

“Χθες ακυρώθηκε ολόκληρο γύρισμα, τινάχτηκε στον αέρα ολόκληρη παραγωγή…Η παρουσιάστρια έτοιμη, οι παίκτριες έτοιμες… Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέλιος Κουδουνάρης κλειδώθηκε στο καμαρίνι του, αρνήθηκε να βγει αν δεν έδειχναν την Δήμητρα Αλεξανδράκη” είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

“Μετά τον τσακωμό που είχαν και την απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο Instagram, με βολές κατά του Στέλιου Κουδουνάρη, χθες υπήρξε γύρισμα στα Ολυμπιακά ακίνητα στο Γαλάτσι. 10 το πρωί ήταν η ώρα έναρξης και μέχρι τις 12 δεν έχει ξεκινήσει κανένας γιατί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κλειδώθηκε ο Στέλιος Κουδουνάρης στο καμαρίνι έξαλλος με φωνές” είπε Κωνσταντίνος Ντάφλος.

“Με το γύρισμα που δεν έγινε χθες η παραγωγή χάνει λεφτά, διότι εκείνη τη στιγμή υπάρχουν τεχνικοί και πολλοί άλλοι άνθρωποι” συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Open.

“Είναι πολύ νεαρός τηλεοπτικά για να κάνει τέτοια καπρίτσια” δήλωσε, επίσης, ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τον Στέλιο Κουδουνάρη. “Να του θυμίσω ότι σε μια εκπομπή δουλεύουν δεκάδες άνθρωποι, οι οποίοι δεν μπορούν να υπομείνουν το γινάτι του κάθε Κουδουνάρη και θέλουν να πάνε σπίτι και να τελειώσουν τη δουλειά τους”.

“Παιδιά, το να πεις πως “δεν βγαίνω στον αέρα”, για μένα, δεν πρέπει να λέγεται ποτέ εκτός και αν έχει γίνει κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Εάν έχει θιχτεί η αξιοπρέπεια ή δεν σε σέβονται και τα λοιπά. Ξαφνικά, επειδή σε νευριάζει μια παίκτρια, να πεις πως δεν βγαίνω στον αέρα;” αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούγιου.

My style rocks: Ο Κουδουνάρης με μια πρόταση «έσβησε» την Καζαριάν - «Αν δεν έχεις λεφτά...»!

Έξαλλος έγινε στο σημερινό επεισόδιο του My style rocks ο Στέλιος Κουδουνάρης με την Μαρία Καζαριάν, με αφορμή την εμφάνιση της. Μάλιστα, με μια μόνο πρόταση του ο κριτής την «έσβησε». «Πάρε πιο φθηνά αν δεν έχεις λεφτά..», της είπε μεταξύ άλλων.

Στον φετινό κύκλο του show μόδας στον ΣΚΑΙ, ο σχεδιαστής είναι περισσότερο σκληρός με τις διαγωνιζόμενες, όπως μπορεί να δει ο κάθε τηλεθεατές. Συγκεκριμένα, βέβαια είναι πιο σκληρός με τις εμφανίσεις τους και δεν «χαρίζει» απλόχερα βαθμούς.

Με την σημερινή εμφάνιση της Μαρίας Καζαριάν ειδικά ο Στέλιος Κουδουνάρης έγινε έξαλλος. Και αυτό γιατί ενώ αγόρασε ακριβά παπούτσια, στο μπουφάν της είχε καρτελάκι καταστήματος, από το οποίο το είχε πάρει δανεικό.

Βλέποντας το καρτελάκι ο κριτής έγινε έξαλλος και είπε στη διαγωνιζόμενη: «Γιατί δανείζεστε ρούχα και δεν βγάζετε τα καρτελάκια; Πως τη βλέπεις τη φάση; Πάτε δανείζεστε ρούχα και πρέπει να έχετε μια περιποιημένη εικόνα… Θα έβγαινες έτσι έξω;… 700 για τα παπούτσια τα έδωσες, για το τζάκετ δεν θα τα έδινες. Πάρε πιο φθηνά αν δεν έχεις λεφτά..».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

My Style Rocks: Αδιανόητο περιστατικό! Εμφανίστηκε στην σκηνή με τρύπιο παντελόνι!

My Style Rocks: "Βγήκαν" τα μαχαίρια! "Μου βγάζει κάτι πολύ φθηνό!"

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share