Ελένη Χατζίδου: Παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο τον Ετεοκλή Παύλου σε 7 μήνες!

Όλες οι λεπτομέρειες για το μυστήριο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: Παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο τον Ετεοκλή Παύλου σε 7 μήνες!

Με θρησκευτικό γάμο πρόκειται να παντρευτεί η Ελένη Χατζίδου με τον ήδη σύζυγο της - αφού έχουν παντρευτεί με πολιτικό - Ετεοκλή Παύλου. Το μυστήριο θα γίνει σε 7 μήνες και το ζευγάρι ανυπομονεί και με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η αποκάλυψη έγινε στο Πρωινό το πρωί της Πέμπτης, από την δημοσιογράφο της εκπομπής Νάνσυ Παραδεισανού. Η ίδια είπε ότι της το αποκάλυψε η τραγουδίστρια σε μήνυμα που της έστειλε στο κινητό της.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως χθες το μεσημέρι δέχτηκε ένα μήνυμα από την Ελένη Χατζίδου, η οποία της είπε πως θα γίνει κανονικά ο θρησκευτικός της γάμος με τον Ετεοκλή Παύλου, μετά την απόκτηση της κορούλας τους.

Η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει ήδη τις απαραίτητες προετοιμασίες για το γάμο και η ημερομηνία που θα τελεστή το μυστήριο είναι στις 19 Σεπτεμβρίου στο Μαρκόπουλο, σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο πολιτικός γάμος της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου παντρεύτηκαν το απόγευμα της Δευτέρας και κυκλοφόρησε το βίντεο από τον γάμο τους! Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του Δημαρχείου!

Το απόγευμα της Δευτέρας (3/6) η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βρέθηκαν στο Δημαρχείο του Μοσχάτου για τον πολιτικό τους γάμο.

Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδάκι, με την Ελένη Χατζίδου παρά τα επιπλέον κιλά της εγκυμοσύνης να είναι κουκλάρα, όπως φυσικά και το Ετεοκλής.

Η Χατζίδου φορούσε ένα ροζ μίνι φόρεμα με λευκές γόβες και στεκόταν υπέρλαμπρη δίπλα στον αγαπημένο της!

Δείτε το βίντεο

Το νυφικό του γάμου της

Στον γάμο της με τον Ετεοκλή, η Ελένη Χατζίδου δεν έβαλε νυφικό! Το μίνι φόρεμά της ήταν "φωτιά" και "κόλασε" τα πλήθη!

Το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από λίγο καιρό, λίγο πριν τη γέννηση του παιδιού τους. Οι δυο τους ζουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές μαζί!

Η γνωστή τραγουδίστρια αποφάσισε να σπάσει τα κατεστημένα και έτσι έκανε μία πιο ανατρεπτική εμφάνιση στον γάμο της με τον εκλεκτό της καρδιάς της. Αντί για νυφικό, φόρεσε ένα ροζ μίνι φόρεμα το οποίο της πήγαινε εκπληκτικά!

Το συνδύασε με λευκές γόβες και ήταν η πιο υπέροχη νύφη με την φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Μία εικόνα όμως ισούται με χίλιες λέξεις, οπότε θα αφήσουμε τη φωτογραφία να τα πει... όλα!

Χατζίδου- Ετεοκλής γάμος