Κόπηκε από το MasterChef και το "αδειάζει": «Είναι μια παρωδία, ένα καλοστημένο reality. Νόμιζα ότι...»

Ποιος ρίχνει τα "καρφιά" του στο ριάλιτι;

Κόπηκε από το MasterChef και το

Ο σεφ άδειασε το MasterChef στον αέρα του Open καθώς κόπηκε και ανέφερε πως "το ριάλιτι είναι παρωδία και αντί για μάγειρες έβαλαν κομμώτριες". Ποιος πέταξε αυτά τα αιχμηρά "καρφιά" για το παιχνίδι μαγειρικής του που βλέπουμε στο Star;

Ο λόγος για τον Θάνο Τσαπάρα που πήρε μέρος στο παιχνίδι και πέρασε με τρία ναι, ωστόσο κόπηκε στη φάση του bootcamp. Στα οποία εντωμεταξύ ένας παίκτης ξέσπασε σε κλάματα.

Τώρα ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" και πέταξε τα καρφιά του για το παιχνίδι αλλά και την παραγωγή και την επιλογή παικτών από αυτή.

«Είναι μια παρωδία, ένα καλοστημένο reality. Νόμιζα ότι η παραγωγή θα έβαζε τουλάχιστον 10 άτομα με γνώσεις μαγειρικής στο σπίτι. Δεν υπάρχει μαγειρικό επίπεδο στο φετινό Master Chef. Το ριάλιτι μαγειρικής παρωδία και είπε χαρακτηριστικά πως αντί για μάγειρες έχουν βάλει κομμώτριες και γκαλερίστες.» δήλωσε.

MasterChef: Αυτοί είναι οι πρώτοι 8 που μπήκαν στο σπίτι! Ποιοι τα κατάφεραν;

Το πρώτο επεισόδιο των bootcamps στο MasterChef πραγματοποιήθηκε χθες και 8 παίκτες κατάφεραν να μπουν μέσα στο σπίτι πρώτοι. Ποιοι ήταν αυτοί λοιπόν που το πιάτο τους κέρδισε τους κριτές και τους έδωσε το "εισιτήριο" για το σπίτι;

Οι ομάδες θα είναι όπως κάθε χρονιά τρεις. Ο κάθε κριτής θα έχει στην ομάδα του από 8 παίκτες που θα διαλέξει από την φάση των bootcamps. Στα οποία εντωμεταξύ ένας παίκτης ξέσπασε σε κλάματα.

Μέχρι στιγμής ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει τέσσερις παίκτες, ενώ οι Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος από δύο.

Πως έχουν διαμορφωθεί οι ομάδες τους;

Σωτήρης Κοντιζάς: Διονύσης, Μαρλέν, Κωνσταντίνος, Σεμίνα.

Πάνος Ιωαννίδης: Κωνσταντίνος, Μάγδα.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ιορδάνης, Ηλιάνα

Ομάδα Κοντιζά

Διονύσης

MasterChef κριτές

Κωνσταντίνος

Σωτήρης Κοντιζάς

Σεμίνα

MasterChef νικητής

Μαρλέν

Star

Ομάδα Πάνου Ιωαννίδη

Μάγδα

MasterChef σπίτι

Κωνσταντίνος

Πάνος Ιωαννίδης

Ομάδα Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Ιορδάνης

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ηλιάνα

MasterChef bootcamp