Σάκης Τανιμανίδης: Αποκαλύπτει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα! Που θα τον δούμε;

Δεν το περιμένετε!

Σάκης Τανιμανίδης: Αποκαλύπτει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα! Που θα τον δούμε;

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα μιας και όπως είπε έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις! Που θα τον δούμε ωστόσο και τι είπε ο ίδιος;

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του "Πρωινού", δεν δίστασε να ανακοινώσει πως ανάμεσα στις νέες του προτάσεις, έχει και μια που τον θέλει στο θέατρο!

Ανάμεσα σε όλα τα άλλα, ο Σάκης Τανιμανίδης, βρέθηκε στα παρασκήνια του βίντεο κλιπ του Bo. Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.

O ίδιος ωστόσο βρέθηκε στην Λαμία, μαζί με την αγαπημένη του λίγες ημέρες μετά το ταξίδι που πραγματοποίησαν σε καλοκαιρινό προορισμό.

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Σάκη Τανιμανίδη μετά το Survivor!

Με μια φωτογραφία στο Ιstagram o Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε ποιο είναι!

Ο λόγος λοιπόν για το Baby Blue Project, όπως το ονόμασε! Όμως τι είναι αυτό που ετοίμαζε τόσο καιρό ο παρουσιαστής; Διαβάστε παρακάτω...

Όπως γράφει στο επίσημο σάητ της εταιρίας παραγωγής:

Όλα ξεκίνησαν από ένα όνειρο… ένα μεγάλο ταξίδι σε όλο τον κόσμο. Ο Σάκης Τανιμανίδης, αφού ταξίδεψε εκατομμύρια τηλεθεατές από τον καναπέ του σπιτιού τους σε ένα τεράστιο World Party, πήρε τη σκυτάλη του ‘Survivor’ στον μακρινό Άγιο Δομίνικο και το 2016 έφερε στον κόσμο το πρώτο του ‘παιδί’. Το όνομα αυτού… Baby Blue. Μία εταιρία παραγωγής εξοπλισμένη με μοντέρνα εργαλεία και μεγάλα όνειρα.

Το άγριο ξέσπασμα της Μαρίας Κορινθίου στο Πρωινό! Τα σχόλια που την έβγαλαν εκτός εαυτού (βίντεο)

Αξιοσημείωτο είναι ότι στο project αυτό του Σάκη συμμετέχει και η αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα, Ελίνα η οποία και έχει τη θέση της βοηθού αρχισυντάκτη και παραγωγής!

Δείτε την φωτογραφία με την οποία έγινε η ανακοίνωση: