My Style Rocks: Spoiler - "φωτιά"! "Το γύρισμα διακόπηκε μόλις..."

Τι αποκάλυψε;

My Style Rocks: Spoiler -

"Το γύρισμα διακόπηκε μόλις ψήφισαν τα κορίτσια! Κάτι δεν τους άρεσε!" Spoiler - "φωτιά" έδωσε παίκτρια του My Style Rocks και τους άφησε όλους άφωνους με τα όσα δεν ξέραμε! Η ίδια μίλησε μάλιστα και για τον πρόσφατο τσακωμό της!

Μιλώντας στην κάμερα του "Πρωινού", η Γεωργία Σιακαβάρα μίλησε "ανοιχτά" για όλα!

Χαρακτηριστικά δήλωσε, “Κάτι άρχισε να λέει η Δήμητρα για το ρούχο της Κορίνας και ξαφνικά της είπε κάτι η Τζώρτζια. Πολύ ξαφνικά έγινε δηλαδή όλη αυτή η διαμάχη μεταξύ Κρήτης και Κύπρου που δεν το κατάλαβα. Είχα μείνει λίγο άναυδη είναι η αλήθεια” σημείωσε χαρακτηριστικά η Γεωργία Σιακαβάρα, συμπληρώνοντας πως “σταμάτησε το γύρισμα και ξεκατινιαστήκαν λίγο μεταξύ τους. Μετά συζήτησαν στο καμαρίνι και τα βρήκαν. Την επόμενη μέρα, νομίζω, ζήτησαν συγνώμη εκατέρωθεν. Και από τις δυο πλευρές είναι πολύ πιο ήρεμα τα πράγματα, καμία σχέση”.

Όσον αφορά στην είδηση πως γύρισμα διακόπηκε επειδή ο Στέλιος Κουδουνάρης κλειδώθηκε στο καμαρίνι του, η Γεωργία Σιακαβάρα αποκάλυψε πως “είχαμε βγει προτεινόμενες εγώ, η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Τζώρτζια Παναγή. Άρχισαν τα κορίτσια να ψηφίζουν, όπως πάντα, ποια θα μείνει και ξαφνικά το γύρισμα διακόπηκε! Ήταν κάτι που με ενόχλησε, κάτι είχε μεσολαβήσει… Κάτι έγινε για να το διακόψουν γιατί δεν έχει ξανασυμβεί τουλάχιστον όσο είμαι εγώ εκεί. Δεν έχω μετανιώσει που πήρα μέρος στο My Style Rocks, καθόλου. Απλά θα ήθελα να είχα μείνει περισσότερο για να δοκιμάσω περισσότερα πράγματα. Θα ήθελα να μείνω δυο τρεις βδομάδες ακόμα και το λέω στην παραγωγή. Να με ξαναβάλει για δυο τρεις βδομάδες ακόμα!”

Δείτε επίσης την Αλεξανδράκη που "έκαψε" τον Κουδουνάρη με τα λόγια της!

My Style Rocks - Spoiler: Άγριος καυγάς με την Αλεξανδράκη! Της είπαν πως αν φύγει "θα την καταστρέψουν"

Άγριος καυγάς θα συμβεί με την Δήμητρα Αλεξανδράκη στο My style rocks, καθώς όπως αποκάλυψαν στο Πρωινό της είπα πως αν φύγει θα την καταστρέψουν. Τι συνέβη όμως και θέλει να αποχωρήσει εκείνη από το παιχνίδι ενώ μόλις μπήκε;

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μπορεί μόλις να μπήκε στο παιχνίδι έχει προκαλέσει ήδη αίσθηση όμως με την παρουσία της σε αυτό.

Στο μεταξύ τα μάθατε για τις αλλαγές που θα δούμε από εδώ και στο εξής στο παιχνίδι;

Στο Πρωινό η Αφροδίτη Γραμμέλη έκανε μια αποκάλυψη για το τι θα συμβεί: «Η Δήμητρα πήγε με δύο βαλίτσες με ακριβά ρούχα και τσάντες, τα έδωσε στα κορίτσια για να τα βοηθήσει να ντυθούν και τους είπε: “Από εμένα κορίτσια ότι θέλετε, μόνο παπούτσια δε δίνω”. Η παραγωγή την θέλει μέσα και η Δήμητρα επιμένει πως θέλει να φύγει. Είναι πολύ πιεσμένη και η σχέση της με τον Κουδουνάρη είναι στα κόκκινα. Μοίρασε τα ρούχα στα κορίτσια γιατί είναι ανοιχτόκαρδη και γαλαντόμα. Η Ευρυδίκη και η Καζαριάν της είπαν να μείνει και να μην φύγει. Ακούστε, θα γίνει ένας τεράστιος καυγάς ανάμεσα στην Δήμητρα Αλεξανδράκη και την Τζώρτζια Παναγή. Με αφορμή την προφορά την κρητική που θα προσπαθήσει με βάση τη φορεσιά να κάνει η Δήμητρα ως κρητικιά, η Τζώρτζια Παναγή θα της κάνει μια φοβερή επίθεση και σχεδόν θα την χαρακτηρίσει “βλαχάρα” και θα γίνει το έλα να δεις. Θα έχουμε μεγάλο καυγά».

Μάλιστα, με αφορμή το ρεπορτάζ μια αποκάλυψη έκανε και η Φαίη Σκορδά: “Άμα φύγεις θα σε καταστρέψουμε”» φέρεται να της είπαν από την παραγωγή του ΣΚΑΙ.