Κάτια Ζυγούλη: Προκάλεσε τον αδελφό του Σάκη και μας γύρισαν στα παλιά! Δείτε τι μαγείρεψαν

Η Κάτια Ζυγούλη είναι φυσικά κουκλάρα! Είναι όμως και καλή μαγείρισσα; 

Κάτια Ζυγούλη: Προκάλεσε τον αδελφό του Σάκη και μας γύρισαν στα παλιά! Δείτε τι μαγείρεψαν

Η Κάτια Ζυγούλη που, εδώ και μερικό καιρό έχει το δικό της κανάλι στο Youtube, προκάλεσε τον αδελφό του Σάκη Ρουβά στην... μαγειρική!

Τα challenges στον χώρο του Internet δεν είναι κάτι καινούργιο με το εντυπωσιακό μοντέλο να προκαλεί στην κουζίνα τον αδελφό του Σάκη Ρουβά, Αποστόλη.

Μάλιστα το Challenge μας γυρνά πίσω στο χρόνο καθώς δεν είναι άλλο από τα "μακαρόνια με κιμά" που είναι και στοίχοι ενός από τα διάσημα τραγούδια του Σάκη,

Η Κάτια Ζυγούλη λοιπόν "άνοιξε" την κουζίνα της στους διαδικτυακούς της φίλους, φόρεσε την ποδιά της και κάλεσε τον κουνιάδο - που παρεμπιπτόντως είναι φτυστός ο αδελφός του - στην μαγειρική αυτή πρόκληση.

Όσο για το ποιος μαγείρεψε καλύτερα; Αυτό μπορείτε να το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:

Και μιας και μιλάμε για την Κάτια Ζυγούλη δείτε και το δωμάτιο που έχει και που θα το ζήλευε η κάθε γυναίκα!

Ξέρατε ότι η Κάτια Ζυγούλη έχει στο σπίτι της ένα δωμάτιο αποκλειστικά για ρούχα!

Η Κάτια Ζυγούλη στο σπίτι της με τον Σάκη Ρουβά έχει δωμάτιο μόνο για τα ρούχα της! Το μπεζ χαλί το κάνει παραμυθένιο και εμείς έχουμε ολόκληρο βίντεο από μέσα. Δείτε το και θα ζηλέψετε, όπως και εμείς.

Η Κάτια Ζυγούλη, έδειξε το εν λόγω δωμάτιο στο κανάλι της στο Youtube. Μπορεί εκεί να μοιράστηκε tips μόδας και στιλ αλλά εμείς κολλήσαμε με το πόσο μεγάλο και φωτεινό είναι.