Γιάννα Τερζή: "Τρελά" ερωτευμένη η κόρη του Πασχάλη! Ο πιλότος που της "έκλεψε" την καρδιά!

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Γιάννα Τερζή:

Η Γιάννα Τερζή είναι "τρελά" ερωτευμένη! Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι ο εκλεκτός της κόρης του Πασχάλη! Ο πιλότος που της "έκλεψε" την καρδιά είναι ο Χρήστος, ο οποίος έχει και τη δική του ιδιωτική εταιρεία!

Την αποκάλυψη έκαναν στο "Πρωινό", σήμερα, όπου και η Νάνσυ Παραδεισανού αποκάλυψε μέσα από τον αέρα της εκπομπής, ότι η τραγουδίστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Μπορεί να επιλέγει να έχει ένα πιο χαμηλό προφίλ στα προσωπικά της, όμως αυτό δεν θα την σταματήσει και από την χαρά της ζωής. Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψαν στην εκπομπή στο παρακάτω βίντεο.

Επίσης πρόσφατα ο Πασχάλης Τερζής έκανε και μια σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον τραγουδιστή! Αγκαλιά με την μεγάλη του αγάπη!

Γιάννα Τερζή: Η αντίδρασή της ένα χρόνο μετά τον αποκλεισμό της από την Eurovision!

Η Γιάννα Τερζή έκανε δύο αναρτήσεις στο instagram για την Eurovision, ένα χρόνο μετά τον αποκλεισμό της!

Η διπλή ανάρτηση που έκανε η τραγουδίστρια.

Η Γιάννα Τερζή είχε εκπροσωπήσει πέρυσι την Ελλάδα στη Eurovision και ένα χρόνο μετά τον αποκλεισμό της έκανε δύο αναρτήσεις.

Αυτές αφορούσαν την Κατερίνα Ντούσκα και την Τάμτα, δίνοντας στις δύο τραγουδίστριες τις ευχές της για καλή επιτυχία στον διαγωνισμό!

Γιάννα Τερζή: Η αντίδρασή της ένα χρόνο μετά τον αποκλεισμό της από την Eurovision!Γιάννα Τερζή: Η αντίδρασή της ένα χρόνο μετά τον αποκλεισμό της από την Eurovision!

Πασχάλης Τερζής: Σπάνια δημόσια εμφάνιση! Στο πλευρό του γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια!

Σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πασχάλης Τερζής και μάλιστα στο πλευρό του ήταν μια γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια!

Ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε να περάσει αυτές τις γιορτινές ημέρες στη Θεσσαλονίκη και όπως έκανε βόλτα στην στολισμένη συμπρωτεύουσα είχε και μία ωραία συνάντηση!

Ο Πασχάλης Τερζής τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τον καλλιτεχνικό χώρο και απολαμβάνει την ηρεμία του στο εξοχικό του στη Βόρεια Ελλάδα…

Ο ίδιος συναντήθηκε με την παρουσιάστρια Σεμίνα Διγενή και έβγαλαν μία φωτογραφία!

Δείτε την:

Πασχάλης Τερζής Σοφία Διγενή

Επίσης πρόσφατα ο Πασχάλης Τερζής έκανε άλλη μια σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον τραγουδιστή! Αγκαλιά με την μεγάλη του αγάπη!