Στην Φωλιά των ΚουΚου: "Έλιωσαν" στα γέλια στο πλατό! Παίκτρια του GNTM τους έκανε φάρσα on air!

"Έκλαψαν"!

Στην Φωλιά των ΚουΚου:

"Έλιωσαν" στα γέλια στο πλατό της Φωλιάς των ΚουΚου! Παίκτρια του GNTM τους έκανε φάρσα on air και η αντίδραση της Καραβάτου ήταν όλα τα λεφτά! Ποια ήταν όμως αυτή που εμφανίστηκε σαν καμήλα και τους κατατρόμαξε όλους;

Ο λόγος για την Μαρία Μιχαλοπούλου, την οποία όταν αντίκρισαν έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό!

Όταν η Κατερίνα Καραβάτου, ηρέμησε από το συμβάν, μίλησαν σαν άνθρωποι για τα επαγγελματικά της βήματα στον χώρο της μόδας και όχι μόνο.

Δείτε αναλυτικά το αστείο περιστατικό στο παρακάτω βίντεο.

Θυμάστε ωστόσο ότι είχε πάει και η Αντελίνα Βαρθακούρη καλεσμένη στην εκπομπή των «Κου κου», και ο Κρατερός Κατσούλης είχε δακρύσει; Τι είχε συμβεί;

Σοκ στην Φωλιά των Κου Κου: Φίδι εισέβαλε στο πλατό και «πάγωσε» την Καραβάτου!

Σοκ έπαθαν στην Φωλιά των Κου Κου καθώς φίδι εισέβαλε στο πλατό και «πάγωσε» την Κατερίνα Καραβάτου!

Αφού έπαιξαν ένα βίντεο με τηλεοπτικά απρόοπτα, η Κατερίνα Καραβάτου τρόμαξε ίσως πιο πολύ από ποτέ στην ζωή της.

Ένα φίδι έπεσε από την οροφή του πλατό ακριβώς μπροστά της και ο Κρατερός Κατσούλης τρόμαξε, αλλά η παρουσιάστρια πετάχτηκε από την καρέκλα της.

Φυσικά, το φίδι ήταν πλαστικό ωστόσο η παρουσιάστρια άργησε να το καταλάβει με αποτέλεσμα να τρομάξει. Ο Κρατερός είπε στους συνεργάτες τους να μην κάνουν ξανά τέτοια πλάκα γιατί θα... μείνει στον τόπο.

Ωστόσο εκείνη μετά το διασκέδασε και ήθελε να βλέπει ξανά και ξανά το στιγμιότυπο.

Πριν από λίγες ημέρες η Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή των «Κου κου», και ο Κρατερός Κατσούλης είχε δακρύσει. Τι είχε συμβεί;

«Στην φωλιά των κούκου»: Έκραξαν την Χριστίνα Μπόμπα - «Είναι μπουζούκι»! (Βίντεο)

Την Χριστίνα Μπόμπα έκραξε το πλατό της εκπομπής «Στην φωλιά των κούκου», λέγοντας πως με το φόρεμα που φορούσε ήταν σαν «μπουζούκι».

Συγκεκριμένα, σήμερα έκαναν πρεμιέρα Καραβάτου - Κατσούλης και ξεκίνησαν με την επικαιρότητα της ημέρας. Ανάμεσα τους και η μελαχρινή καλλονή.

Η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε στον γάμο του αδερφού του Σάκη Τανιμανίδη, επιλέγοντας ένα maxi κόκκινο παγιετέ φόρεμα το οποίο ήταν εντυπωσιακό.

Ωστόσο, το πάνελ των Κούκου θεώρησαν λάθος την επιλογή της, αφού όπως είπαν ήταν υπερβολικό για την συγκεκριμένη ημέρα. Μάλιστα, η Μαριλού Ρεπαπή δεν δίστασε να πει πως «Είναι λίγο Μπουζούκι».

Δείτε το λόγο που το είπε στο βίντεο που ακολουθεί: