Baby boom στην ελληνική showbiz! Ποιος αθλητής έγινε για τέταρτη φορά μπαμπάς;

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ!

Baby boom στην ελληνική showbiz! Ποιος αθλητής έγινε για τέταρτη φορά μπαμπάς;

Νέο baby boom "έσκασε" στην ελληνική showbiz και ο αθλητής είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ! Δεν θα πιστέψετε ποιος έγινε για τέταρτη φορά μπαμπάς! Την είδηση έκανε γνωστή η ομάδα του!

Ο λόγος για τον Νίκο Ζήση και την σύζυγό του Φανή! Οι δυο τους έφεραν στο κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι!

αθλητής πατέρας τέταρτο παιδί

Και φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο, οι πρώτοι που του ευχήθηκαν ήταν οι συμπαίκτες του στην ΚΑΕ ΑΕΚ,

“Ο πιο ευτυχισμένος μπαμπάς του κόσμου (ξανα)νιώθει αυτή την ώρα ο Νίκος Ζήσης. Η σύζυγός του Φανή έφερε στον κόσμο, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, το τέταρτο αγόρι της οικογένειας και ο πολυτροπαιούχος διεθνής άσος της ΑΕΚ πετάει από τη χαρά του. Το «ρόστερ» της οικογένειας, συμπεριλαμβάνει… μέχρι στιγμής τον Αλέξανδρο, τον Μάρκο, τον Άγγελο και το νεογέννητο.

Οι αθλητές, οι προπονητές, στελέχη, εργαζόμενοι και Διοίκηση της ΑΕΚ BC, εύχονται στον μικρούλη να είναι καλότυχος, και στους ευτυχισμένους γονείς να τους ζήσει σαν τα ψηλά βουνά. Όλα τα παιδιά τους να τους ζήσουν καλά. Ο Θεός να είναι πάντα κοντά τους, στα εύκολα και στα δύσκολα. Άξιοι…”

Ένα ακόμα baby boom ήρθε και συγκλόνισε την ελληνική showbiz!

Baby boom στην ελληνική showbiz! Πασίγνωστος παρουσιαστής έγινε μπαμπάς!

Ένα ακόμα υπέροχο baby boom έγινε στην ελληνική showbiz μιας και ένας αγαπημένος και πασίγνωστος παρουσιαστής έγινε πριν από λίγο για πρώτη φορά μπαμπάς!

Το ευτυχισμένο ζευγάρι καλωσόρισε στη ζωή το πρώτο τους παιδάκι και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Ο λόγος για τον Σάββα Πούμπουρα και την Αρετή Θεοχαρίδη, οι οποίοι έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Το ζευγάρι περνάει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του, λίγο πριν το νέο τηλεοπτικό ξεκίνημα του Σάββα Πούμπουρα.

Σάββας Πούμπουρας μπαμπάς

Baby Boom στην ελληνική showbiz! Γνωστός τραγουδιστής έγινε για πρώτη φορά πατέρας!

Έσκασε τώρα baby boom στην ελληνική showbiz! Αυτός ο γνωστός τραγουδιστής έγινε για πρώτη φορά πατέρας και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Τα γεννητούρια συνεχίζονται στην ελληνική showbiz! Ακόμη ένα αγαπημένο ζευγάρι έφερε στη ζωή ένα υπέροχο μωράκι και διανύει χωρίς αμφιβολία, τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής του.

Baby boom στην ελληνική showbiz! Γέννησε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός!

Ο λόγος για τον τραγουδιστή, Γιάννη Ρουσσουνέλο από το συγκρότημα "Kings" ο οποίος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τους φίλους τις πρώτες φωτογραφίες της μπέμπας τους.

«Μέχρι τώρα νόμιζα πως ήξερα τι σημαίνει ευτυχία.. Προφανώς και δεν ήξερα τίποτα» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία του μωρού του ο Γιάννης Ρουσσουνέλος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αγαπημένης του Ελίνας, φρόντιζε να ενημερώνει τους followers του με τις πιο υπέροχες φωτογραφίες από τη φουσκωμένη της κοιλίτσα!