Πασίγνωστος δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ δέχτηκε επίθεση - Όρμησαν στο σπίτι του

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Πασίγνωστος δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ δέχτηκε επίθεση - Όρμησαν στο σπίτι του

Σε σοκ βρίσκεται πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος που βρίσκεται στον ΣΚΑΙ. Δέχτηκε επίθεση στο σπίτι του από ομάδα του Ρουβίκωνα όρμισε και βανδάλισαν την πολυκατοικία. Τι αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter.

«Είχαμε γυρίσει από το σούπερ μάρκετ και είπαμε να καθίσουμε να φάμε. Χτυπάει την πόρτα το γειτονόπουλο, τρεμάμενο το παιδί προσπαθούσε να μιλήσει, ότι έπεσε πάνω σε έξι επτά "μπαλακλάδες", έπεσε πάνω τους, άλλος πετούσε χαρτιά, άλλος... Και κάποια γυναίκα ήταν ενδεχομένως μαζί τους. Πέταξαν χαρτάκια κι έγραψαν συνθήματα στον τοίχο», δήλωσε το πρωί στο κανάλι ο ίδιος.

Ο λόγος για τον Άρη Πορτοσάλτε ο οποίο αρχικά έκανε γνωστό το γεγονός με μια ανάρτηση του με φωτογραφίες από την πολυκατοικία του. «Τα φασιστικά τάγματα εφόδου του Ρουβίκωνασε τρομοκρατική επιδρομή απόψε στην είσοδο της πολυκατοικίας μου. Η Δημοκρατία σε κίνδυνο..», έγραψε ο δημοσιογράφος.

Πασίγνωστος δημοσιογράφος ΣΚΑΙ επίθεση

«Αυτή η πράξη είναι τρομοκρατική. Είναι ευθεία πράξη τρομοκρατίας. Ήρθαν κι έκαναν ένα πράγμα που ξεπερνάει και το κτήνος. Ήρθαν στο πιο ιερό σημείο. Δύο πράγματα είναι ιερά που σου μαθαίνουν οι γονείς σου, αν έχεις γονείς, αν δεν έχεις μεγαλώσει στον δρόμο. Όταν πίνει και τρώει ο άλλος, δεν τον πειράζουμε, δεν ενοχλούμε ούτε το ζώο που πίνει. Το δεύτερο είναι η ιερότητα της εστίας και της οικογένειας. Όποιος σου επιτίθεται στο σπίτι σου, είναι πέραν από το κτήνος, ή κάτι άλλο, δεν ξέρω...», πρόσθεσε στον ΣΚΑΙ.

Θλίψη από την άλλη η είδηση πως έφυγε από την ζωή πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος...

Θύμα επίθεσης έπεσε ακόμη ένας πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος

Θύμα επίθεσης έπεσε πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος στο κέντρο της Αθήνας, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους.

Την επίθεση με στόχο την κλοπή, έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram με μια ανάρτηση.

Ο δημοσιογράφος, είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του στην οδό Μαυροματαίων και είχε αφήσει σε ορατό σημείο από τους περαστικούς τον σάκο του.

Αποτέλεσμα, άγνωστοι να τους σπάσουν το τζάμι του αυτοκινήτου και να του τον κλέψουν.

«Αυτά παθαίνεις αν εμπιστεύεσαι την ασφάλεια που προσφέρει η Αθήνα και αφήνεις τον σάκο σου. Σου σπάνε το τζάμι, σου παίρνουν τον σάκο και ας είσαι στην Μαυροματαίων , σε κεντρικό δρόμο, μέρα μεσημέρι» λέει στο βίντεο που δημοσίευσε ο Σωτήρης Πολύζος, γράφοντας στην λεζάντα του: «Ωραία ξεκίνησε η μέρα».

Σωτήρης Πολύζος επίθεση