Πότε ξανά στον αέρα το Κωνσταντίνου και Ελένης - Η αποκάλυψη της Ελένης Ράντου

Δεν θα δούμε ποτέ νέα επεισόδια!

Πότε ξανά στον αέρα το Κωνσταντίνου και Ελένης - Η αποκάλυψη της Ελένης Ράντου

Όπως έγινε γνωστό δεν θα δούμε ποτέ ξανά στον αέρα το Κωνσταντίνου και Ελένης, την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1. Την αποκάλυψη έκανε η πρωταγωνίστρια Ελένη Ράντου που υποδύθηκε την Ελένη Βλαχάκη ή αλλιώς γκαρσόνα Α.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπή του Happy Day και αναφέρθηκε στην σειρά σταθμό στην καριέρα της. Μάλιστα, αποκάλυψε το λόγο που δεν γυρίστηκε η τρίτη σεζόν και σταμάτησε στην δεύτερη.

«Είναι βλακείες ότι αρνήθηκα το να συνεχιστεί για τρίτη σεζόν το Κωνσταντίνου και Ελένης. Ούτε πολλά λεφτά παίρναμε, ούτε πολλά λεφτά θα παίρναμε. Δεν κινήθηκα ποτέ με οικονομικό άξονα γύρω από τις δουλειές.

.Απλά ένιωσα πως είχε τόσο πολύ δέσει αυτή η ομάδα και είχε φτάσει στο πικ της συνεργασίας, που με τρόμαζε ότι μπορεί μια επόμενη χρονιά μπορεί να μην ήταν τόσο δεμένη όσο η προηγούμενες. Εγώ θυμάμαι να είναι από όλους συμφωνημένο να τελειώσει στη δεύτερη χρονιά και δε θυμάμαι να είχε γίνει καμία σοβαρή μεγάλη κουβέντα να πάει και τρίτη χρονιά» τόνισε η Ελένη Ράντου για την σειρά του ΑΝΤ1.

Να πούμε πως αρχικά δεν ήταν να παίξει η Ράντου στην σειρά, αλλά μια άλλη ηθοποιός και δεν πάει το μυαλό σας.

Το «Χρυσάνθεμο» του Κωνσταντίνου και Ελένης είναι η κόρη της Ράντου; Ο Χάρης Ρώμας μιλά ανοιχτά!

Χαμός στο Κωνσταντίνου και Ελένης! Το «Χρυσάνθεμο» είναι η κόρη της Ράντου; Ο Χάρης Ρώμας μιλά ανοιχτά και αυτό που λέει είναι ξεκάθαρα... βόμβα!

Πρόκειται για τη σειρά η οποία ίσως προβλήθηκε περισσότερο από όλες τα τελευταία 15χρονια με αποτέλεσμα, κατά διαστήματα να έρχονται στο φως πληροφορίες που αναστατώνουν τους φαν. Μια από αυτές έκανε λόγο για την Ελένη Ράντου και την κόρη της.

Το γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει δημοσιεύματα που θέλουν την κόρη του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και της Ελένης Ράντου, να είναι το «Χρυσάνθεμο» στο επεισόδιο της κλασικής τηλεοπτικής σειράς «Κωνσταντίνου κι Ελένης».

Ο δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας του ANT1, Χάρης Ρώμας, όμως «αποκαλύπτει» πως ουδέποτε έπαιξε η κόρη του γνωστού ζευγαριού στη σειρά.

Ένας εκ των διαδικτυακών φίλων του σεναριογράφου γράφει πως η μικρούλα που υποδύεται τον ρόλο είναι η κοπέλα της φωτογραφίας:

Κωνσταντίνου και Ελένης Χρυσάνθεμο σήμερα