Ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες πάει στον ΣΚΑΙ! Η ανακοίνωση από την Τατιάνα Στεφανίδου!

Έχει να πει πάρα πολλά!

Ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες πάει στον ΣΚΑΙ! Η ανακοίνωση από την Τατιάνα Στεφανίδου!

Η ανακοίνωση έγινε πριν λίγο από την Τατιάνα Στεφανίδου και έχει προκληθεί σάλος αφού ηθοποιός κλειδί από τις Άγριες Μέλισσες πάει στον ΣΚΑΙ! Έχουμε την φωτογραφία που το αποδεικνύει με τις δυο τους να ποζάρουν. Ποια είναι;

Η δαιμόνια παρουσιάστρια του Μαζί σου, έκανε κίνηση ματ και κατάφερε να εξασφαλίσει συνέντευξη από πρόσωπο φωτιά που παίζει στις Άγριες Μέλισσες! Κάνει σπάνια δηλώσεις, αλλά αποφάσισε μια εξαίρεση και σίγουρα θα δώσει στην Τατιάνα απίστευτα νούμερα τηλεθέασης.

Ο λόγος για την Μυρσίνη, κατά κόσμον Κατερίνα Διδασκάλου, που αναμένεται να μιλήσει για πολλά και διάφορα και θα κάνει πάταγο στην εκπομπή. Η εν λόγω ανακοίνωση έγινε πριν λίγο στο Instagram της Τατιάνας Στεφανίδου και έχει ήδη σαρώσει σε likes και σχόλια. Λογικό μας φαίνεται, αφού οτιδήποτε σχετίζεται με την σειρά κάνει απίστευτα νούμερα (δείτε και τα χτεσινά ποσοστά τηλεθέασης για τον ΑΝΤ1).

Ποια είναι η Μυρσίνη από τις Άγριες Μέλισσες - Η Κατερίνα Διδασκάλου στην Τατιάνα Στεφανίδου

Η Κατερίνα Διδασκάλου γεννήθηκε το 1962 στην Αθήνα και είναι απόφοιτη του 1984 της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου αλλά και της Φιλοσοφικής Αθηνών.
Ακόμα, συνέχισε τις σπουδές της στην Αμερική στο Columbia University πάνω στην Υποκριτική Κινηματογράφου και στο Uta Hagen IHB Studio στην υποκριτική θεάτρου.
Μάλιστα, το Κοινωφελές ίδρυμα Α. Ωνάσης της έδωσε υποτροφία για τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη.
Η Κατερίνα Διδασκάλου παντρεύτηκε δύο φορές και απέκτησε δύο κόρες και ένα γιο.
Η πορεία της στην Ελλάδα είναι μεγάλη καθώς έχει πάρα πολλές συμμετοχές σε κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές αλλά και θεατρικές παραστάσεις. Φετος , την βλέπουμε στις Άγριες Μέλισσες και σαρώνει σε τηλεθέαση