Γιώργος Λιάγκας: Η νέα αποκάλυψη του για τον χωρισμό με την Σκορδά! Το είπε μπροστά στις κάμερες

"Όταν χωρίσαμε είχαμε πάει..."

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα αποκάλυψη του για τον χωρισμό με την Σκορδά! Το είπε μπροστά στις κάμερες

Μια νέα αποκάλυψη για τον χωρισμό του με την Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας, μπροστά στις κάμερες της εκπομπής του σήμερα αναφέροντας ένα περιστατικό που δεν γνώριζε κανείς.

Αφορμή στάθηκε η Θεοφανία Παπαθωμά που βρέθηκε καλεσμένη στο Dot και μίλησε για τον χωρισμό της από τον Πασχάλη Τσαρούχα και πως το ανακοίνωσαν στον γιο τους. Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε πως πήγε και σε ψυχολόγο για να τη βοηθήσει στον τρόπο με τον οποίο θα το πει στον μικρό της πρίγκιπα, ο οποίος δεν την βοήθησε καθόλου και έδωσε τσάμπα τα χρήματα.

Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν ανέφερε στον αέρα της εκπομπής του μπροστά στις κάμερες έκανε την αποκάλυψη για τον χωρισμό με την Φαίη Σκορδά αναφέροντας:

«Επειδή και εγώ το έχω βιώσει και όταν αποφασίζεις με τον ή την σύζυγό σου να χωρίσεις μετά από πολύ καιρό και έχουμε πει πως δύο όντα δεν χωρίζουν σε μια ημέρα μέσα, αν δεν έχει γίνει κάτι ακραίο στη ζωή τους. Το παλεύουν και αποφασίζουν ότι δεν πάει άλλο και χωρίζεις. Προφανώς και επισκέπτεσαι ειδικό. Εγώ διαφωνώ με την Θεοφανία. Εμείς τότε στο χωρισμό πήγαμε σε ειδικό, μας βοήθησε πάρα πολύ πως θα πούμε στα παιδιά ότι χωρίζουμε. Τα παιδιά προφανώς δεν ξέρουν ότι χωρίζεις. Μπορεί να έχεις παγώσει τη σχέση σου σε ένα σπίτι και να μην υπάρχει η αγάπη και η τρυφερότητα που υπήρχε, δεν σημαίνουν ότι τα παιδιά το έχουν καταλάβει. Δεν πρέπει να τσακώνεσαι μπροστά στα παιδιά. Εμείς δεν είχαμε τσακωθεί ποτέ έτσι και αλλιώς. Τα παιδιά θέλουν ασφάλεια, πρέπει να αισθανθούν ότι η φυγή του μπαμπά από το σπίτι δεν θα αλλάξει η συνθήκη της ζωής τους. Εδώ τους λες ότι η μαμά και ο μπαμπάς αγαπιούνται αλλά δεν αγαπιούνται τόσο πολύ πια, για να μένουν στο ίδιο σπίτι. Αν δεν πας σε ένα ειδικό να σε κατευθύνει μπορεί να πεις μπαρούφες και να τα πληγώσεις».

Ωστόσο, να σημειωθεί πως πριν λίγο καιρό είχε κάνει ακόμα μια αποκάλυψη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά για το πως είναι η σχέση του με την Φαίη μετά τον χωρισμό.

Λιάγκας – Σκορδά: «Ο πραγματικός λόγος για τον χωρισμό είναι ένας»!

Φίλη της Φαίης που γνωρίζει πολλά, μιλάει ανοιχτά

Ο χωρισμός Λιάγκα Σκορδά έδωσε τέλος στην ιστορία αγάπης ενός από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά… ρίχνουν αυλαία στον γάμο τους και καθώς υποχωρεί ο τυφώνας των πρώτων ημερών, έρχονται στο φως άγνωστες πτυχές της κοινής τους ζωής.

«Ο πραγματικός λόγος για τον χωρισμό είναι ένας. Η Φαίη, μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, αφοσιώθηκε στο μεγάλωμά του. Εστίασε το ενδιαφέρον της στα παιδιά και έβαλε σε δεύτερη μοίρα τη σχέση της με τον Γιώργο. Έτσι, από ερωτευμένο ζευγάρι, είχαν γίνει φίλοι και συνεργάτες. Η απαιτητική καθημερινότητα σκότωσε την ερωτική τους ζωή. Συμβαίνει καθημερινά σε εκατοντάδες ζευγάρια γύρω μας», αναφέρει φίλη της Φαίης στο Down Town και τον Πάνο Ζόγκα.

Το διαζύγιο ήταν μονόδρομος αλλά όχι αδιέξοδο. Ο Γιώργος συνεχίζει να είναι ο άντρας πίσω από όποιες επαγγελματικές κινήσεις κάνει η Φαίη, αλλά δεν είναι πια ο άντρας που μένει μαζί της.

E-Radio.gr