Σοκ για πρώην παίκτρια του Power of love - Έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από το αφεντικό της

«Μου πέταξε τα λεφτά στα μούτρα»

Σοκ για πρώην παίκτρια του Power of love - Έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από το αφεντικό της

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε πρώην παίκτρια του Power of love από το ίδιο το αφεντικό της και βρίσκεται σε σοκ. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια σε εκπομπή του Open tv, δίνοντας μάλιστα όλες τις λεπτομέρειες από το συγκλονιστικό περιστατικό που βίωσε.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Σαββοπούλου, όπου στο παιχνίδι της αγάπης διατηρούσε σχέση με τον Bill μίλησε στο «Ευτυχείτε» και τους άφησε όλους σε σοκ με την εξομολόγηση της για την βίαιη συμπεριφορά του αφεντικού της στο μαγαζί που δούλευε.

«Πήγα να ζητήσω τα λεφτά μου. Με καθυστέρησαν αρκετά. Γύρω στη μία ώρα. Πήγα στο τέλος να τα ζητήσω από το αφεντικό. Λόγω ότι ήταν μπροστά σε κόσμο, εκείνος παρεξηγήθηκε. Με άρπαξε από τα χέρια, με πήγε στο γραφείο και στην αρχή μου φώναζε. Να μην ξαναπατήσω στο μαγαζί, με έβριζε. Με άρπαξε από τα χέρια, άρχισε να με ταρακουνάει με δύναμη.

Έγινε ένα πολύ άσχημο σκηνικό. Πάνω στην έκρηξη μου πέταξε και τα λεφτά στη μούρη. Τα χέρια μου ακόμη και σήμερα, τρεις μέρες μετά, έχουν μελανιές,. Έπαθα σοκ, ήμουν σε πολύ κακή κατάσταση. Ακόμη πονάω. Έχω ήδη σκεφτεί να συμβουλευτώ δικηγόρο» αποκάλυψε η Κατερίνα Σαββοπούλου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Όταν έφυγε από το Power of love, είχε μπει στο... ρινγκ. Δείτε τις φωτογραφίες...

Σοκ προκάλεσε η πρώην παίκτρια του Power of love και με την εισαγωγή της στο νοσοκομείο

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε παίκτρια του Power of Love και σας έχουμε όλο το ρεπορτάζ με το τι συνέβη!

Μάλιστα η ίδια, μεταφέρεται αυτή την ώρα σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας, αφού το πρόβλημα υγείας της είναι αρκετά σοβαρό!

Η ξανθιά παίκτρια του «Power of Love 2» αποχώρησε από το παιχνίδι οριστικά, αφού ο αιματοκρίτης της έπεσε πολύ χαμηλά και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της σε κέντρο υγείας....

Ο λόγος λοιπόν, για την Κατερίνα Σαββοπούλου! Αξιοσημείωτο είναι επίσης, ότι οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες για την όμορφη Κατερίνα, μιας και τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα δείξουν το μέγεθος του προβλήματος.

undefined