Ελένη: Ποιο το μέλλον της στην τηλεόραση; Η ατάκα που άφησε υπονοούμενα!

Τι είπε;

Ελένη: Ποιο το μέλλον της στην τηλεόραση; Η ατάκα που άφησε υπονοούμενα!

Ποιο το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση; Και όμως η ίδια έριξε ατάκα που άφησε υπονοούμενα και τους έκανε όλους να μείνουν με το στόμα ανοιχτό! Τι ήταν αυτό που "ανακοίνωσε";

Όπως είχε γίνει γνωστό η παρουσιάστρια δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της και όλοι περιμένουν να δουν τι θα πει για αυτήν της την απόφαση!

Η παρουσιάστρια ρώτησε τον Ιωάννη Παπαζήση, «Οδεύουμε σιγά σιγά στο τέλος της σεζόν, επειδή εμείς μιλήσαμε αρκετά για το χρόνο… πώς σκέφτεσαι την επόμενη σεζόν; Έχεις στο μυαλό σου να ταξιδέψεις φουλ; Θέλω να μου πεις επειδή για αυτούς τους δέκα λόγους εγώ την επόμενη χρονιά θέλω να ταξιδέψω…»

Και εκείνος απάντησε, «Εγώ την επόμενη χρονιά θα δουλέψω φουλ, θα κάνω θέατρο, έχω κλείσει… Υπάρχουν και κάποιες σειρές που συζητώ αλλά δεν ξέρω αν θα κάνω του χρόνου τηλεόραση γιατί μετά το Κόκκινο Ποτάμι πρέπει να πάρω μία ανάσα… Θα δουλέψω πολύς το θέατρο… Νομίζω ότι μετά από 7 με 8 χρόνια ήρθε η ώρα να κάνω ένα από τα όνειρά μου πραγματικότητα, να ταξιδέψω κι άλλο, να γυρίσω τον κόσμο…»

Τότε ήταν που είπε «Τι ζώδιο είσαι;», με εκείνο να της λέει πως είναι Σκορπιός και εκείνη να απαντά, «Τι γίνεται ρε παιδιά εμείς οι Σκορπιοί!», αφήνοντας τα υπονοούμενα να πέσουν.

Δείτε επίσης ένα στιγμιότυπο στο οποίο είχε δώσει την δικιά της απάντηση για το αν μένει ή όχι στον Alpha!

Ελένη: Την «είπε» στον μάγειρα της εκπομπής της και έφυγε! Τι συνέβη;

Η Ελένη Μενεγάκη στην σημερινή της εκπομπή δεν άντεξε την «είπε» στον μάγειρα της και αφού έβαλε στην θέση της στην κουζίνα τον Δημήτρη Αλεξάνδρου εκείνη έφυγε. Τι συνέβη και «εξαφανίστηκε» από το χώρο στο πλατό που μαγείρευε;

Η παρουσιάστρια δεν το είπε μια αλλά δύο φορές καθ' όλη της διάρκειας της εκπομπή ότι τα μάτια της δακρύζανε και πως δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Μάλιστα, ζήτησε να ανοίξουν κάποια πόρτα στο στούντιο.

Όταν ήρθε η ώρα της μαγειρικής, η Ελένη Μενεγάκη πήγε δίπλα από το μάγειρα της, Πέτρο Συρίγο και είπε: «Αυτό μυρίζει καμένο. Είναι το λάδι (δείχνοντας την δυσαρέσκειά της). Κατάλαβες; Το ψητό μέσα δεν μυρίζει, το λάδι όμως όταν καίγεται, σε παίρνει η μυρωδιά!». Τότε ο μάγειρας της είπε ότι του έπεσε λάδι στην κουζίνα με αποτέλεσμα να μυρίζει έντονα.

Στην συνέχεια η παρουσιάστρια είπε: «Δεν είναι ότι μου μύρισε, είναι ότι έτσουξαν τα μάτια μου. Υπάρχει κάπνα εδώ μέσα…». Έτσι, αφού τα... είπε έφυγε από την κουζίνα και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πήρε την θέση της στην μαγειρική ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ελένη εκπομπή ALPHA

Η παρουσιάστρια έχει «σπάσει» την σιωπή της για πρώτη φορά! Η απάντηση της για το αν μένει ή όχι στον Alpha!