Βίκυ Χατζηβασιλείου: "Σπάει" την σιωπή της! Θα επιστρέψει τελικά στην τηλεόραση;

Τι δήλωσε;

Βίκυ Χατζηβασιλείου:

H Βίκυ Χατζηβασιλείου "σπάει" την σιωπή της και αποκαλύπτει τελικά αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση ή όχι. Θα την δούμε άραγε για ακόμα μια φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και τι ισχύει από όλα όσα ακούγονται;

Όπως είχε ακουστεί, θα επέστρεφε με την εκπομπή «Πάμε Πακέτο» στο Open αλλά και θα έπαιρνε μέρος και στο μουσικό show “Just the 2 of us”.

Ωστόσο η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, και έγραψε χαρακτηριστικά, «Σας ευχαριστώ όλους για την τόση αναμονή της επιστροφής μου στην τηλεόραση και το μεγάλο σας ενδιαφέρουν. Όλο αυτό το διάστημα γράφονται και ακούγονται πολλά... Όταν ισχύσει κάτι επίσημα και πραγματικά, θα σας ενημερώσω η ίδια. Είναι το ελάχιστο που σας οφείλω. Καλημέρα!».

Πριν από λίγο καιρό, η παρουσιάστρια μάλιστα μίλησε και για όλο το παρασκήνιο πίσω από το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Κάνει comeback με διπλό ρόλο στο Open! Σε ποια εκπομπή θα τη δούμε;

Δυναμικό comeback κάνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιας και πλέον στο Open, η παρουσιάστρια θα έχει διπλό ρόλο! Μάθετε αναλυτικά σε ποια εκπομπή θα τη δούμε να εμφανίζεται!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρήκε το νέο της τηλεοπτικό σπίτι, και σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να επιστρέψει στις οθόνες της μέσα από τη νέα της εκπομπή, η οποία θα είναι στην ίδια λογική με το «Πάμε Πακέτο».

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», στο κανάλι η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα έχει έναν ακόμα ρόλο, αφού συμφώνησε να λάβει μέρος στο Just The 2 of Us!

Θα τη δούμε λοιπόν και σαν τραγουδίστρια!

Πριν από λίγο καιρό βέβαια, η παρουσιάστρια μίλησε για όλο το παρασκήνιο πίσω από το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha!