Θυμάστε τον Ανδρέα Γεωργίου από το Μπρούσκο; Η κοπέλα του δημοσίευσε την πιο τρυφερή εικόνα!

"Έριξε" το Instagram!

Θυμάστε τον Ανδρέα Γεωργίου από το Μπρούσκο; Η κοπέλα του δημοσίευσε την πιο τρυφερή εικόνα!

Θυμάστε τον Ανδρέα Γεωργίου από το Μπρούσκο; Η κοπέλα του δημοσίευσε την πιο τρυφερή εικόνα που έχουν οι δυο μαζί και"έριξε" το instagram! Οι δυο τους παρά τα μικρά προβλήματα που αντιμετώπισαν είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και δεν το κρύβουν!

Οι δυο τους αν και εργάζονται και μαζί, έχουν επιλέξει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Αυτή τη φορά ωστόσο δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον έρωτά τους, και η γλυκιά Σιμώνη Χριστοδούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με τους δυο τους να φιλιούνται.

Δείτε εντωμεταξύ και το σαλόνι του σπιτιού του που είναι εντυπωσιακό

Ανδρέας Γεωργίου: Λιώσαμε! Έκανε on air ερωτική εξομολόγηση στη σύντροφο του!

Λιώσαμε με τον Ανδρέα Γεωργίου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά "Καλό Μεσημεράκι". Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Open και μίλησε πρώτη φορά για την σχέση του, ενώ έκανε or air εξομολόγηση στην σύντροφο του.

Ο ηθοποιός που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Open, είπε στην ερώτηση του παρουσιαστή: «Θα το πω μία, και μια που το είπα και μία που τελείωσε. Είναι ο άνθρωπός μου! Eίμαι πολύ ερωτευμένος. Είναι το πιο καλό παιδί του κόσμου, κι επειδή μας βλέπει κιόλας θα της στείλω ένα φιλάκι».

Μάλιστα παραδέχθηκε στον Νίκο Μουτσινά πως θέλει να κάνει οικογένεια και παιδιά και ότι είναι 37 χρονών αλλά το φαντάζεται πιο μετά.

Δείτε το βίντεο από το Καλό Μεσημεράκι:

Δείτε εντωμεταξύ και το σαλόνι του σπιτιού του που είναι εντυπωσιακό

Ανδρέας Γεωργίου: Είχε συνέχεια στην αγκαλιά του τη σύντροφο του! Δεν σταματούσαν τα φιλιά...

Συνέχεια στην αγκαλιά του είχε την σύντροφο του ο Ανδρέας Γεωργίου σε δημόσια έξοδο τους. Δεν σταματούσαν τα φιλιά και δεν έδωσαν σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο ηθοποιός - σκηνοθέτης και περιζήτητος εργένης έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του με την πρώην του, Σιμώνη Χριστοδούλου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr υποδέχτηκαν αγκαλιά το 2020 και φαίνεται πως είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Η είδηση αυτή τελικά επιβεβαιώνεται με τις φωτογραφίες που βγήκαν από έξοδο τους στο Fantasia όπου ήταν συνέχεια αγκαλιά. Μάλιστα, δεν σταμάτησαν τα φιλιά, μη δίνοντας σημασία σε αδιάκριτα βλέμματα.

Ανδρέας Γεωργίου σύντροφος

Fantasia live

Ζευγάρι showbiz

Καυτά φιλιά για ζευγάρι