Κλέλια Πανταζή: Είναι δυο μήνες μαζί με τον μικρό της και το γιορτάζει

Το γλυκό ποστ που "έριξε" το Instagram!

Κλέλια Πανταζή: Είναι δυο μήνες μαζί με τον μικρό της και το γιορτάζει

H Κλέλια Πανταζή είναι δυο μήνες μαζί με τον μικρό της και το γιορτάζει! Η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν φοβάται να το κρύψει. Μάλιστα είναι τόσο ενθουσιασμένη με τον γιο της που δεν μπορεί να μην το μοιραστεί και να το ποστάρει και στα social media.

Η Πανταζή έκλεισε δυο μήνες από τότε που έφερε στον κόσμο το μικρό της αγγελούδι, και το θύμισε και στους διαδικτυακούς της φίλους, με τον πιο γλυκό τρόπο.

Χαρακτηριστικά η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια τρυφερή φωτογραφία, όπου έγραφε «Δυο μήνες μαζί», και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Δείτε επίσης και το δημόσιο "ευχαριστώ" της με την πιο γλυκιά δημοσίευση που "έριξε" τα social media.

Κλέλια Πανταζή: Έκανε την αποκάλυψη για τον γιο της! Αυτό είναι το όνομα που θα του δώσει!

Αυτό είναι το όνομα του γιου της! Δεν θα πιστέψετε το όνομα που έδωσε η Κλέλια Πανταζή στον γιο της! Έκανε την αποκάλυψη η ίδια, έπειτα από την πρόσφατη εγκυμοσύνη της!

Σήμερα το πρωί, η αθλήτρια μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα, χαμογέλα» και μοιράστηκε μαζί της, τις πρώτες της εμπειρίες με το μωρό.

Εκτός αυτού ωστόσο, η αθλήτρια δεν άντεξε, και δήλωσε το όνομα που αποφάσισε να του δώσει μαζί με τον σύζυγό της Λευτέρη Τσάκαλο, θα είναι Μιχαήλ Άγγελος.

Δείτε επίσης και τις φωτογραφίες από τις υπέροχες διακοπές που έκανε με την αδερφή της κάνοντάς μας όλες να ζηλέψουμε!

Κλέλια Πανταζή: Αγκαλιά με τον μικρό της "άγγελο"! Πήρε εξιτήριο και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Πήρε εξιτήριο και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ η Κλέλια Πανταζή! Η ίδια πόζαρε στις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο αγκαλιά με τον μικρό της "άγγελο"!

H ίδια και ο σύζυγός της, Λευτέρης Τσάκαλος, διανύουν την πιο τέλεια περίοδο της ζωής τους μετά την εγκυμοσύνη της Πανταζή. Η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι βάρους 3.380 γραμμαρίων και δεν μπορεί να σταματήσει να μοιράζεται μαζί μας τις "τρυφερές" στιγμές.

Την Τετάρτη μάλιστα που πήρε εξιτήριο, μοιράστηκε την πιο γλυκιά φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πανταζή εξιτήριοΠανταζή εγκυμοσύνη

Δείτε επίσης και τις φωτογραφίες από τις υπέροχες διακοπές που έκανε με την αδερφή της κάνοντάς μας όλες να ζηλέψουμε!